Jakoś żal mi tych wszystkich szczególików , to logo ma swój charakter . co jeszcze wywalić żeby całkiem golas nie został . Ja nie mam sumienia więcej 🤔
Habanita666 prima sort!!!! Jakby coś nie chciało wypaść to poprawię. Zobaczę jak się wypali narazie jest OK!
Habanita666 ładne
Habanita666 bardzo zacne 😁😎
Paulluss Dawaj maila wrzucę Ci plik , a Ty sobie wywalisz co Ci tam nie będzie pasiło 😎
Habanita666 Hpc4x4@gmail.com
Paulluss Masz już na mailu , poproszę zdjęcie po wypaleniu !
Habanita666 spoko wracam na warsztat i daje się do roboty.
Habanita666
Paulluss że niby wypalone
Paulluss Fajnie wyszło ale osobiście dał bym to na laser. Większa dokładność jesli chodzi o małe detale. Jesli palą na azocie to super gładkie krawędzie wychodzą. Ja daje tylko na laser
Boguslaw Tak próbka zrobiona 🙂
Paulluss I tak fajnie wyszło !!! trzeba dopracować te parę literek , plazma jest mniej przewidywalna niż laser . Zostawiasz gołą blachę czy proszek na to leci ?
Stal-Fun Nie gadaj te poszarpane krawędzie mają swój urok akurat w tym projekcie . Ja bym to jeszcze pokryła rdzą
Stal-Fun akurat korzystam z tego co mam, a mam tylko plazmę. Te krawed, ie poszarpane wynikają z projektu.
Habanita666 jestem tego samego zdania rdza albo jakis zielony khaki
ZU-Met można pocieniować pistoletem krawędzie
Co lakieru i koloru to chyba proszek pójdzie, mieliście też dobry pomysł następny będzie rdza 🙂
Coś wszyscy poginęli po tym spotkaniu ! Dzieje się tu coś ? Jak się Wam podobają nasze regały do piekarni ? Można się śmiać to prototyp jak wiecie zajmuję się reklamą a nie meblami 🙂
Habanita666 mega ładne 👍
Habanita666 elegancko tego 😉
Habanita666 Wg mojego skromnego zdania, wyglądają bradzo dobrze 💪 a jeszcze lepiej z dobrze wypieczonym pieczywem 👌
Habanita666 no ładne cacko 😁
Habanita666 wyszło pięknie prosto i elegancko 🙂
Habanita666 Legancko tego 🙂🙂🙂
Boguslaw Dziękuję 😘