Gasparg to jest dobry trop poszukam na ich stronie instrukcji obsługi w pdf i tam może coś wykopię . dziękuję pięknie
Habanita666 Gdyby to nie był cormak może nawet producent by pomógł ale w tej firmie to nawet szkoda czasu na pisanie e-mail 🤣
Habanita666 staramy się po to jest to forum
ZU-Met Na szczęście to sprzęt Klienta , a ponieważ odnawiam mu wszystkie inne pulpity ( oryginały do jego zwyżek chodzą po 300-500 i więcej PLN ) to jakoś muszę podołać i temu ... nie ma co wybrzydzać trza się do roboty wziąć
Habanita666 bardzo proszę, lubię pomagać 😄
Habanita666 Nie da się z oryginalnego wziąć rozstawu?
Habanita666 znów nagrodę masz 😀
ZU-Met przecież pisała że sprzęt jeszcze nie dojechał jej a chciała sobie w Corelu zaprojektować już tak sądzę
Boguslaw Nie widzę żeby było że ma przyjechać tylko jest tak "dojechany" .
Boguslaw W tym miesiącu się obijałam , a to znaczy że reszta też ? 😁
Habanita666 przez to że się obijała to masz ostatnie punktowane miejsce 😀😀
Boguslaw Już taki ze mnie wstrętny leń . Muszę w postanowieniu noworocznym uwzględnić walkę z lenistwem .
Nad pokrętłem jest wielka wytarta dziura , a na zdjęciu od Gasparg pół tego rysunku piły , co za złośliwe ustrojstwo !!!!!! Czasami myślę żeby przerzucić się na szydełkowanie 😂
Habanita666 pięknie to robisz i zostań przy tym co lubisz i umiesz
Habanita666 coś tam widać 😛
ZU-Met wyraźnie napisała poczeka aż będzie na miejscu!!!
ZU-Met Przecinarka jedzie do właściciela , który przy oględzinach zrobił zdjęcie pulpitu żebym miała czas dorobić . Także rozmierzanie przycisków chyba jednak po sylwestrze , bo nic więcej nie wyczaruję 🤔
Boguslaw Dziękuję za miłe słowa idę wyrzucić szydełko do kosza 😘
Gasparg Ramię piły udało mi się narysować ale po cholerę jest ta pionowa kreska , co to może być ? rozdzielczość jest taka kiepska że ni cholery nie mogę wymyślić , może ktoś coś wie ?
Habanita666 moim zdaniem jest to piktogram potencjometru, szerokie u góry i zwęża się stopniowo w dół, jako prędkość opadania ramienia
Habanita666 albo to siłownik
Gasparg Na poprzednim zdjęciu to wygląda jak śruba , kurcze chyba zacznę jeździć po znajomych co mają piły , nie lubię tak na 90 % odwalić i przeważnie udaje mi się znaleźć coś na wzór . Jak to mówią jak czegoś nie ma w internecie to nie istnieje .