• BoguslawRanga 33

Poziom 1003

sthonka potwierdzam😀😀😀

• BoguslawRanga 33

Poziom 1003

Habanita666 atomówki super były

Miodek ALe co to w ogóle jest

• MiodekRanga 24

Poziom 213

Dzochar91 francusko japońska bajka leciała na programie RTL7

Boguslaw Ty mi Bogusław napisz czy zostawiamy Boguspaw czy powrót do Bogusława robimy w logo . Oraz czy chcesz tam jakiś nr telefonu albo jakieś inne dane 🤣 . Stal-Fun ma mój numer to Ci przekaże .

• BoguslawRanga 33

Poziom 1003

Habanita666 wszystko Zostaje tak jak w ostatnim projekcie dodamy tylko nr tel.

Boguslaw 👍

AkamanoxD
                      Połączyłam obie opcje tak jak bodajże ZUMET sugerował , co teraz myślicie , wyszło patriotycznie 😃

Miodek Prawidłowa odpowiedź , materiały na twoje logo już zebrane , teraz myślę jak połączyć to w jedną spójną całość . Mam nadzieję że koledzy na bieżąco będą krytykować , to szybciej dojdziemy do ładu z tą twoją dziarą 😎

• BoguslawRanga 33

Poziom 1003

Habanita666 tak

• BoguslawRanga 33

Poziom 1003

Habanita666 ja zakończyłem edukację na Corel 7 a tu już wersja 17 jest szok 😲 dla mnie

• MiodekRanga 24

Poziom 213

Habanita666 Super 😁

Habanita666 Wgl mnie BOMBA 👌 teraz czekam na nabór i cyk dotacja 😅💪 i w końcu oficjalnie będzie All4weld 💪

Boguslaw no coś Ty teraz jest już 23 , zapisałam w 17 . Ja zaczęłam edukację na corel 3 . Jaskiniowcy mnie uczyli 😜

AkamanoxD trzymam kciuki , moja się wlokła obrzydliwie bo była pierwsza fala i nic nie można było załatwić , masakra to jakaś była

AkamanoxD Jak byś chciał w wektorach to Stal-Fun i Bogusław mają do mnie namiary 😎

Habanita666 W wektorach? Nie bardzo rozumiem 🤔

AkamanoxD teraz wysłałam jpg w dodatku chyba w niezbyt dużej rozdzielczości , dla firmy reklamowej jeśli będziesz sobie chciał z tego zrobić wizytówki , czy szyld czy też okleić auto wygodniejsze są pliki cdr , ale tych plików nie da się ,,wyświetlić " na forum . To już na maila mogę Ci wrzucić , razem z czcionką oczywiście 👍

Habanita666 Rozumiem pewnie z tego skorzystam ale to jak już będę miał tą działalność ^^

AkamanoxD Nie pali się ... może Ci się jeszcze wizja zmienić w międzyczasie 😁