Habanita666 A więc tak. Lubię jak na logo się dozo dzieje może to źle nie wiem. Chciał bym następujące motywy w logo To bym chciał mieć w tle w nawiązaniu do mojego zawodu ze szkoły. Nastepnie postać z Dragon ball. Najlepsza manga z dzieciństwa. Mam nadzieję że moja córeczkę też tym zarazę 😁😁 co do tej postaci to chciał bym żeby była do połowy. I w jednym ręku trzymał uchwyt spawalniczy a w drugiej przyłbice I na koniec miejsce na wpisanie nazwy firmy ASD MIODEK 😁 czekam na propozycje 😁
Miodek Cos mi się wydaje że jak Ci to @Habanita666 zrobi to całe plecy będziesz miał wydziarane jak tyle motywów🤣
Miodek aś se Pan życzenia jak do mikołaja napisał. Ile Ty masz lat i w elfy wierzysz 😀🤔
Miodek No szałowo , podoba mi się ten projekt , fantazja ułańska i odwaga , coś mi się zdaje że pracowity weekend będę miała
Miodek Majstwr ile Ty masz lat że Dragonball pamiętasz 🤔😁
Miodek Uwaga coś zmajstrowałam ale boję się wysłać
Boguslaw Sama nie wiem tak się jakoś przyplątało , z babami nikt nie chce gadać 😂 a ksywa nie wskazuje dokładnie , w sumie do mnie mówią chłopie ale to by była głupia ksywa 😂😂😂
Habanita666 wręcz odwrotnie z kobietami miło się dyskutuje 😜
Boguslaw Ja tam lubię 666 jak komuś przeszkadza mogę zmienić na 999 , żaden problem . Wiem że dla większości to znak diabła ale mam to głęboko ....
Habanita666 a ja jakoś wolę z kobietami interesy robić, jakąś słabość 😀
Boguslaw To fajnie , jakbyś nieraz widział minę klienta jak przychodził na skład i błędnym wzrokiem szukał faceta a tu tylko ja !
Boguslaw Ty mi Bogusław napisz czy zostawiamy Boguspaw czy powrót do Bogusława robimy w logo . Oraz czy chcesz tam jakiś nr telefonu albo jakieś inne dane 🤣 . Stal-Fun ma mój numer to Ci przekaże .
Habanita666 Koło mnie to na 2 składach babeczki handlują 😉
Boguslaw Pewnie od perfum 😁🤩 a666 charakter 🤔🔥
Dzochar91 Brawo , zgadłeś człowieku sprytny 👏
Dzochar91 A tną rury flexem i gumówką ?
Dzochar91 Ejjjj ja też pamiętam !!! I szczerze tej bajki nienawidziłam bo wszyscy kumple oglądali 😂
Dzochar91 jestem w tym wieku który uznaje tylko i wyłącznie 3 serie DB mianowicie DragonBall DragonBall Z DragonBall GT Reszty nie oglądam.😂😂
Habanita666 Czyli nie nawidziłaś tej bajki więc loga nie będzie?😁
Habanita666 Haha 😁 nie no bardziej tak jaki kolor tipsów
Dzochar91 Kurde wiedziałam że ze mną coś nie tak , chyba trzeba tipsy zrobić 🤣
Habanita666 nie rób będziesz bardziej naturalna bez tipsów 😀
Boguslaw Potwierdzam tipsy odpadają
Musieli by mnie dźwigiem 130 zaciągnąć 😂
sthonka Ale chyba nie o stali i spawaniu 🤔
sthonka potwierdzam😀😀😀