Tym razem mamy loft w łazience, robione według projektu Państwa inwestorów 😀 ścianka typu "walk in" oraz skromna szafeczka i lustro - tym razem same szklo, bez ramy.
Jeklowo czy tej ściance nic nie bedzie od ciaglej wilgoci?
ZU-Met cała konstrukcja jest ocynkowana więc powinno służyć na długo 🙂
Detal dopracowany, lakiernia również spisała się wzorowo 💪
Jeklowo śliczne
Boguslaw jeden element z kilku sztuk. Małe, a cieszy 😉
Jakieś jedyne 10 mb szkła, było co dźwigać 💪
Jeklowo piękny design
Boguslaw prostota zawsze i wszędzie się sprawdza 🙂
Jak to się mówi? Diabeł tkwi w szczegółach? 😁
Jeklowo Jak ja lubię takie wykończenia 🙂
Stal-Fun troszkę więcej szlifowania, wykańczania, ale naprawdę warto 😀 końcowy efekt robi wrażenie i czasem aż szkoda malować, bo "surowy" stan już wygląda bardzo dobrze 😉
Jeklowo też mi się podoba ale jeszcze nikt się nie zdecydował na surowe, sam najczęściej maluje w drobnej strukturze bo wybacza najwięcej błędów.
Jeklowo Dokładnie
ZU-Met u mnie było tylko kilka takich przypadków, że została surowa stal. Jednak większość idzie w proszek i tu jest różnie - drobna struktura, mat, satyna. Zależy co uzgodnimy z klientem i jaki projekt jest do wykonania.
Jeklowo u mnie też po konsultacji z klientem ale jak robię coś na sprzedaż jakiś stolik albo nogi zawsze maluje w 9005 drobna.
ZU-Met najbezpieczniejsza wersja 👍
Stal-Fun także o to chodzi w tym wszystkim, najważniejsze żeby byc zadowolonym ze swojej pracy 😉
Jeklowo Dokładnie robić to co się lubi robić 😉
Jeklowo musicie mnie nauczyć tak wykańczać
Boguslaw Na naukę nigdy nie jest za późno 😉
Boguslaw nie szlifuj lamelka tylko fibra najlepiej 3m. Nawet zużyta nie zrobisz dołów a lamelka jest wtedy twarda i trudno zrobić ladna płaszczyznę. Promienie nie rób krawędzią tarczy tylko wzdłuż profila.