AkamanoxD nic dodac nic ująć
AkamanoxD Ołł jee 😂
Jeklowo balustrada malina Ale współczuję umyć to z kurzu od czasu do czasu
suszi8512 przy tylu metrach jest co czyścić 😂 klient zdaję sobie sprawę co go czeka 😁
Kolejne drzwi metalowo szklane, ale tym razem weszła klasyczna biel 💪
Jeklowo Kozak 👍👍👍
Jeklowo Domykane na magnes? 🤔
Stal-Fun dziękuję bardzo, robiłem co mogłem 😂
AkamanoxD dokładnie tak 👍
Jeklowo Szacun 👊
To się chyba nigdy nie znudzi ! Klasyczne drzwi loftowe, w jakże klasycznej czerni 💪👊
Jeklowo Dobrze to wygląda 💪
Jeklowo jaka szyba??
Boguslaw w tym wypadku 8 mm ESG VSG, ale montujemy też 6 mm. Wszystko zależy od rodzaju konstrukcji i tego czego oczekuje klient.
Jeklowo wykonanie sztos.
Prace pierwsza klasa. 😀
Tymek bardzo dziękuję !👊 odpowiada mi ten styl, także wykonuje się je z przyjemnością 😀
Boguslaw wbrew pozorom nie było lekko, ale finalnie wyszło tak jak mówisz - elegancko 👍 najważniejsze, że klient również jest zadowolony i to bardzo cieszy i daje motywację na więcej 💪
Panowie, dziś na tapetę wchodzi zupełnie coś innego niż dotychczas bylo można u mnie obserwować. Wyjątkowo inny projekt niż to co na codzień sie wykonuje, a mianowicie - blacha corten ! Tu prezentuje się po okresie "dojrzewania", ale zanim została zamontowana musiała swoje odczekać, żeby dojść do tego etapu. Zapewne to jeszcze nie koniec, bo z tego co wiem to ona potrafi długo "dojrzewać". I to jest chyba pierwsza taka sytuacja, gdzie "rdza" nikomu nie przeszkadza 😂
Jeklowo Corten potrafi dojrzewać nawet 18 miesięcy
Stal-Fun także jeszcze wiele przed nim 😁 najważniejsze to bylo doprowadzić go do takiego stanu, aby nic już z niego nie ściekało i nie brudziło ogrodzenia.