Jeklowo ta stajnia to taka nie byle jaka jest🙂 ciekawe skąd na to wszystko pieniążki wziął🙂
ZU-Met najwazniejsza, że jest nowa i wszytko fajnie się montuje 😉 ogólnie właściciel jest w porządku i najważniejsze, że płaci jak trzeba 😂
Jeklowo cudne Jakie drzewo?
suszi8512 drzewo sosnowe, lakierowane na kolor dąb rustykalny 😉
Jeklowo a jak masz zamontowane deski w drzwiach? Jakoś całość bo te śruby nie koniecznie do każdej deski chcą pasować
ZU-Met bo nie mają pasować do każdej deski, bo byłoby ich chyba z milion. Jest rama, która trzyma to wszystko w calosci.
Jeklowo czyli coś takiego jak w ściankach loftowych do szyb🙂 tak myślałem bo masz te śruby ładnie symetryczne rozmieszczone co w sumie nadaje takiej spójności 🙂
ZU-Met trzeba działać na sprawdzonych schematach, które wystarczy tylko dopasować pod dany projekt 😉
Chciałem z tym jeszcze trochę poczekać, ale widzę, że ostatnio dużo się mówi na forum o nowych lub wyremontowanych warsztatch wiec i ja dorzucę coś od siebie 😉 to chyba będzie moj najdłuższy i najbardziej wymagający projekt z jakimi miałem do tej pory do czynienia 😁 ale czego nie robi się dla własnego rozwoju 💪 nie mogę się już doczekać efektu końcowego i położenia pierwszej spoiny w nowym miejscu 😁
Jeklowo fajnie jak byś zachował te łuki w tych drzwiach🙂 kawał tego warsztatu, sam to się tam zgubisz 🤣
ZU-Met póki co nie planuje ich ruszać wiec pewnie tak zostaną 😉 z początku pewnie tak, ale to już jest z myślą pod rozwój firmy 💪
Jeklowo z tego co dodajesz to roboty masz sporo, w takim warsztacie to kilka projektów jednocześnie można strugać
ZU-Met odpukać nie narzekam na brak pracy, sam już ledwo wyrabiam, a opcji na rozwój mam sporo. Póki co brakowało mi do tego miejsca, a mam nadziejej w niedalekiej przyszłości, że to się będzie powoli zmieniać 😉
Jeklowo no też trochę mam ale najgorsze że wszyscy chcą najlepiej na jutro🙂 10lat nie miał ogrodzenia ale jak już się zdecydował to by chcial za miesiąc ocynkowanych i umalowane proszkowo 🙂
ZU-Met musisz sobie "wychować" klientów i po prostu ich nauczyć, że teraz nie ma nic na już. Jak się obrazi to już jego strata, a na jego miejsce jest jeszcze kilka innych klientów, którzy też czekają. Z czasem się tego nauczysz 😉
Jeklowo to że on chce to nie znaczy że będzie miał. W castoramie i innym obi dużo stoi niech idzie i wybiera do woli🙂
ZU-Met też to wcześniej powtarzałem, ale już od dłuższego czasu odpuściłem sobie ogrodzenia. Wewnątrz budynków mam sporo zleceń i nie jestem uzależniony od pogody. A poza tym większa frajdę sprawia mi zrobienie balustrady wewnątrz czy przeszklenia loftowego 😁
Jeklowo no tak ale zrobiłem jedna balustradę później druga no i się rozniosło i tak klepie 3 miesiąc to samo
Jeklowo No i też wiadomo wewnątrz za inne 💰 się robi, 😉 A co do budyneczku to ciekawy, ma klimat pracy sporo
Dzochar91 no tak ale i trzeba się bardziej przyłożyć żadne niedociągnięcia nie mają miejsca .
Dzochar91 zgadza się i ważne, że jest zapotrzebowanie na to i klienci się zgłaszają 😉 w środku ma jeszcze większy klimat, mam nadzieję, że go dobrze wykorzystam 🙂 No jest sporo pracy i jutro zaczynamy działać i wchodzi ekipa od dachu 💪
ZU-Met To jasna sprawa