Jeklowo bardzo ładny zestaw😄
Miodek a bardzo dziękuję 👍😁
Dzochar91 tu jeszcze poduszki przyjdą, szyją się na zamówienie wiec będzie wszystko wypełnione 😉
Jeklowo A to klasa 👏👏
Jeklowo ładne wymiary z głowy czy masz jakieś plany budowy?
ZU-Met tu jeśli chodzi o wymiary to wspólnymi siłami z inwestorem ustaliliśmy wszystkie szczegóły jeśli chodzi o wymiary, a mi zostawił wolna rękę jeśli chodzi o wzor 😉
Jeklowo i robisz coś takiego z głowy czy robisz jakiś projekt na komputerze czy szybko na brudno w zeszycie?
ZU-Met zależy czego klient wymaga, jest to również kwestia dogadania. W tym wypadku sugestia od inwestora była taka, że nie chce konstrukcji z kwadratowych profili tylko fajnie by było, gdyby były prostokątne 😁 a cała reszta to moja wolna ręka 😉
Jeklowo akurat ja wole kwestie dogadać bo coś co się podoba mi nie znaczy że będzie się podobać komuś innemu 😃
ZU-Met w większości przypadków również stosuje te zasadę. Muszę mieć jak najwięcej informacji i szczegółów odnośnie zlecenia, żeby było zgodne z tym co oczekuje klient. Są również przypadki, gdzie klient jest elastyczny - jak w tym przypadku 👊
Mamy wersje ze szkłem klasycznym 💪
Jeklowo Nie wiem w jakim wykończeniu pomieszczenie ale chyba w miarę współgra ten kolor 👍👌
Dzochar91 są jeszcze zlote elementy w tych pomieszczeniach, także to wszystko fajnie się ze sobą łączy 😉
Próbka stopnia dębowego gotowa, można pakować i wysyłać do klienta 😉 niech patrzy i ogląda, a najlepiej niech od razu klepnie ofertę 😂
Jeklowo grubość 40czy 50mm
Jeklowo te wstawki to mosiądz polerowany?
Boguslaw grubość 5 cm 😉
Jeklowo tak myślałem
Boguslaw docelowo ma to być większa konstrukcja od bardziej tradycyjnych schodów czy klatek schodowych dlatego trochę grubszy niż klasycznie 4 cm.
Jeklowo ja teraz stalowe schody wyceniam i taki dziwny baldachim 8x6m wysoki na 3m
Boguslaw no baldachim sporych rozmiarów trochę.