Część wszystkim, mam na imię Piotrek, mam 30 lat i jestem z Chrzanowa (małopolskie). Na codzien pracuje jako spawacz (czasem z doskoku operator lasera CNC/giętarki), wcześniej pracowałem jako tokarz/frezer. Głównie od początku podjęcia się pracy po szkole średniej jestem związany z pracą w metalu, ślusarstwem. Gdzieś tam w głowie pomału układa się plan pójścia na własną działalność (póki co, traktowanie jako pracy dodatkowej). Na chwilę obecną z własnych projektów szykuje się do budowy własnego buggy, którym mam nadzieję będę mógł się pochwalić Wam na forum, za pewne posłuchać waszych rad i myślę że śmiało będę mógł liczyć na Waszą pomoc gdy zajdzie taka potrzeba 🙂 Również sam służę radą i pomocą 🙂 miło Was poznać i dołączyć do Waszego grona! 😉

Pozdrawiam😉

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1077

rahowsky Witamy nowego kolegę na forum 🙂Oczywiście wrzuć zdjęcia z przebiegu prac nad buggy bo jestem ciekaw 👌

• BoguslawRanga 33

Poziom 1030

rahowsky Witamy kolegę na bazie jakiego auta będzie to buggy suzuki Jimny, vitara, garbus??

Boguslaw Robię całkowicie od zera, bazuje na projekcie Barracuda MK II od EDGE 🙂 silnik będzie z Suzuki 1000TL lub Aprilia 1000. No chyba że budżet pozwoli to coś w okolicach 1400cc. Dokładnie tak będzie wyglądał finalnie cały projekt jak ukończę 🙂

• BoguslawRanga 33

Poziom 1030

rahowsky no to powiem Ci jest wyzwanie, podziwiam

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1077

rahowsky Zajefajny 👌No to czekamy na więcej 🙂

• BoguslawRanga 33

Poziom 1030

Stal-Fun ciekawe kto pierwszy zbuduje buggy ja stawiam na kolegę Rahowsky bo już rury wygina a stalowy kanał bawi się skrzynkami qbrick.

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1077

Boguslaw Stalowy to czeka aż ludzie określoną sumę wpłacą dopiero materiał zamówi 🤣🤣🤣

Boguslaw Raczej stalowy, ja po za ta zabawa z buggy mam na głowie budowę domu więc buggy w wolnych chwilach których mam dość mało a druga sprawa też chce to robić z głową a nie na hura byle by było 😀 i też budżet stopniowo na to przeznaczam 🙂 ale miesiąc w miesiąc będą co raz większe efekty, będę informował 😅😀

• BoguslawRanga 33

Poziom 1030

rahowsky fajnie czekamy, a propo domów to mogę powiedzieć że w życiu swoim postawiłem 3 i wiem co to jest budować.

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1077

rahowsky Nie ważne kto pierwszy. Trzymam kciuki kolego 👌👌👌

• BBudda79Ranga 9

Poziom 13

rahowsky Witamy nowego kolegę 🙂

• TTymekRanga 14

Poziom 46

rahowsky cześć

Stal-Fun Nie ważne kto pierwszy.

Dokladnie

Stal-Fun Faktycznie ogladam tego stalowego i od jakiegoś czasu faktycznie nie ma co tam oglądać tylko jakieś reklamy i lokowania produktu.

• TTangoRanga 11

Poziom 16

Witaj kolego

miesiąc później

Witaj

• Stal-FunRanga 36

Poziom 1077

ZCMonika Witaj 🙂

Napisz odpowiedź...