Marek wydaje mi się że każda hurtownia elektryczna powinna je mieć marka led-pol. 18w barwa neutralna 4000k zrobię Ci po południu zdjęcie opakowania ważne że mają 5cio letnią gwarancję
Marek
Marek Tak jak obiecałem dołączam zdjęcia opakowania polecam każdemu najmocniejsza tuba led na rynku.
Boguslaw jak moje się zuzyja to też takie kupie
Jak dla mnie to też barwa neutralna jest najlepsza jeśli chodzi o oświetlenie warsztatu. Aktualnie poszukuje używanych obudów lamp na świetlówki 😋 może ktoś coś ma w okolicy Wrocławia?
Miodek kolego pusta oprawa nowa pod tuby led kosztuje w hurtowni ok 30zl więc jak znajdziesz darmowe uzywki to tak a jak masz za stare płacić i przerabiać pod tuby led to szkoda czasu
Ja z mojego doświadczenia odradzam barwę zimną szczególnie jak się robi w nierdzewce lub czystych blachach, oczy się męczą w poszukiwaniu Lini po rysikach itp, osobiście polecam neutralne lub ciepłe
Panowie dzięki wielkie za pomoc 😃
Marek nie ma sprawy po to tu jesteśmy żeby sobie pomagać i dzielić się wiedzą i doświadczeniem przecież wam młodszym ktoś to musi przekazać my wiecznie żyć nie bedziemy. .
Może na tym zdjęciu zobaczycie różnicę na suficie barwa 865 czyli 6500K a nad stołem barwa 4000K czyli neutralna
A co myślicie o świetlówkach led 12v zasilanych z aku żel lub panela słonecznego na dachu