sthonka dobry kawał stali
sthonka dużo do tego będzie dospawane jeszcze ? Grubość blach 10mm?
STALVAR 10 mm do takiej jednej belki idą dwa tzw trójkąty z rurkami w rozstawie kół
Zakładane będzie na takiego motyla jak na fotce z tym ze ramiona dospawane będą trójkątne by lepiej można było podsuwać na fotce są prostokątne wyoblenie na końcu
sthonka i to jest robota konkret, fajne zlecenie 👍💪 Czekamy na kolejne foty z postępu prac 😀
Widełki motyl gotowy teraz klient zabiera do piachu i do malowania
sthonka super robota i motyw z wymazaniem niedokładnie tła do prezentacji projektu 😄 niby proste a robi robotę 👍👍
Przy okazji prac nad motylem można było zrobić teścik maski 3m z podwójna filtracja kaseta z węglem aktywnym plus wkładka wstępna . Na foto przedstawione dwa kolory zanieczyszczeń na filtrze wstępnym . Ten bardziej żółty osad cięcie plazma z ręki ( materiał czarna stal, ocynk) odcinki cięte 8x1m ( zużyte 4 szt filtr wstępny) Jeśli chodzi o ta bardziej szara barwę filtra pochodzi ze spawania metoda mig, mag łączny czas spawanie ze szlifowaniem 9h ( zużyte 2 szt filtra wstępnego) test robiony bez użycia wyciągu spawalniczego z otwartymi drzwiami warsztatu .
A tu maseczka z kasetami którą udało wcisnąć się pod przyłbice .
z tytułu prezentacji nie pobieram żadnych profitów tylko przestawiam jak niewiele dużo znaczy i ze warto nawet przy małych pracach zabezpieczać się i dbać o swoje zdrowie .
sthonka szczerze nie spodziewałem się że to aż tak wygląda. Chyba będzie się trzeba obejrzeć za maską jakąś. Bo jak na razie amatorsko w garażu jakoś nie przejmowałem się, ale to już wiadomo skąd kaszel się pojawiał 🙂
sthonka mam ta sama maske, jakie filtry kupowałeś, chidzi mi mo numer?
sthonka też mam taką mieści się dobrze ja jeszcze pod maskę nauszniki wciskam
sthonka ja taka ostatnio kupilem, lepsza taka niż żadna 😁
sthonka normalnie znam tego kosmitę 😀
ZU-Met aktywny 6051 A1 i wstępny 5911
Prace nad datsunem trwają
sthonka ładnie Pan to robisz
sthonka precyzja, dokładność, cierpliwość zauważalna na tych zdjęciach 😁 💪👍