Boguslaw jak klient patrzy to cena droższa nie widziałeś nigdy cennika?🤣
Z cyklu na robocie
Sezon w tym roku rozpoczęty trochę wcześniej dekoracja światłem, dobry bit, i dobrze brzmiący system
Potrafi z butów wyrwać 😉
sthonka a na integracji będziesz??
Boguslaw tak
sthonka do zoba 😀
Trzeba było zorganizować trochę czasu by po ogarniać leżące prace w warsztacie materiał pocięty przygotowany do spawania
Kolejny unikat w Pl przeróbka silnika z 1000cm-1300cm pacjent harley davidson 1978
I na deser kółeczko bo już trwa wymiana opon na letnie 😬 A lubimy zima krawężniki zaliczać😜
Elementy już pomalowane wiec teraz trzeba składać lutownica w dłoń i jazda
sthonka Co to stopery do stołu?
sthonka to pod jakieś kolorofon?
ZU-Met to sa panele montażowe do rackow 19” szaf itp . Różne zastosowanie
sthonka internety itp😀
Sthonkowy zestaw montażowy na fabryki 👨🏭
sthonka Jak tam zadowolony z qbricka? Ja mam 3 skrzynki z serii One a teraz się czaję na One 2.0
Ciekawostka by podnieść jeszcze komfort noszenia i spawania optrela można zastosować coś takiego
sthonka masażer do głowy 😉
sthonka ja się przymierzam żeby kupić optrel-a wszyscy chwalą a ja nawet nie miałem okazji przetestować. Jak byś polecił jakiś modej był bym wdzięczny.
KGgarage musisz przymierzyć która ci będzie odpowiadać mi np panoramaxxy nie odpowiadają bo widzę nosek bo widzenie masz jak w goglach narciarskich ja używam vega view 2.5 jestem zadowolony . Do większych prądów są fajne dodatkowe filtry dedykowane jak będziesz zainteresowany tematem powiem co i jak
KGgarage jak wejdziesz w świat optrel już nie wyjdziesz 😜