• MMC-TECHRanga 17

Poziom 47

Witam wszystkich.
    Rozglądam się za kupnem stołu plazmowego. Moj budzęt to maksymalnie 70 tys. Jesteście w stanie polecic jakiś konkretny stół w tej cenie wraz z źródlem? Bedę ciął głownie zwykła stal i nierdzewke, małe grubości. Dobrze by bylo gdyby miał spore pole robocze, tak z 3x1,5m. Widziałem ostatnio oferty stołów od ALubram CNC, wykorzystują żródło Termacut zamiast Hypertherm, na tych samych dyszach. Ktoś może korzysta z takiego sprzetu i może sie na ten temat wypowiedzieć jak sie sprawuje i czy warto? Jakich producentów polecacie abym zmiescił się w budżecie? Pozdrawiam.

• Wwrub1988Ranga 6

Poziom 2
        • Edytowany

MC-TECH Kolego rozejrzyj się za KT7 - polski producent w fajnej kasie. Co prawda jakościowo widziałem ich tylko na targach (było ok, ale wiadomo jakie cuda ludzie robią na targach), ale ostatnio poszerzyli ofertę o nadstawki do rur i profili, z tego co kojarzę.
        pozdr wrub

• MMC-TECHRanga 17

Poziom 47

wrub1988 Dzieki za info, akurat nadstawki do rur i profili nie potrzebuje, ale w przyszlosci kto wie. Bede wybieral sie na targi STOM to sobie ich obczaje na miejscu.

• TTuraxRanga 5

Poziom 2

Kt7 chyba udaje takiego drozszego. Oni, alubram i taki trzeci zielony nie pamietam nazwy maja te same komponenty jesli chodzi o elektronike i program do obslugi

Turax ten trzeci to chyba martex tam gdzue czasem cos zlecam taki mają

MC-TECH też się wybieram w podobnym celu, mam nadzieje ze nie odwołająvprzez covida

Napisz odpowiedź...