Cześć,
polecicie jakiś migomat do nauki, w sumie złapania większego doświadczenia bo coś już tam smarkałem. Raczej do domowego użytku jakieś ogrodzenie, regał, coś przy samochodzie.
Cześć,
polecicie jakiś migomat do nauki, w sumie złapania większego doświadczenia bo coś już tam smarkałem. Raczej do domowego użytku jakieś ogrodzenie, regał, coś przy samochodzie.
JacobKaczorowski Kolego napisz jaki masz budżet na migomat to łatwiej będzie coś Ci dobrać
Stal-Fun Budżet nie jest ważny, ale tak jak napisałem sprzęt który nie będzie używany profesjonalnie ani dzień w dzień. Ale raczej zakup długoterminowy żeby zakupić raz i mieć spokój.
JacobKaczorowski Popatrz sobie na te magi
Słuchajcie chłopcy i dziewczęta trochę odgrzewam temat. Zbliża się mikołaj trzeba by warsztat w jakieś sprzeciwo doposażyć tu pojawia się pytanie moje jakiego migomatu szukać do pracy? Czy jakiś nowy chińczyk z synergią na lekkich tera bajtowych zwojach czy jakiś stary pozadny transformatorowy sprzęt typu Ozas jak ostatnio używałem?
Sam nie wiem w co pójść czego szukać?
Patrząc po grupach na FB to dość duża popularnością cieszy się Spartus.
Nie mogę się wypowiedzieć na temat tej firmy ani modelu bo nie mam
Ja ostatnio brałem Spartusa Easymig 375 LCD, koszt okolo 4500 brutto. Niby nie chinczyk bo podzespoly z Tajwanua a skladany w Polsce. W razie problemow bardzo dobry serwis. Ja uzywam od niedawna ale dziala bardzo dobrze.