• Mmiro3Ranga 5

Poziom 3

Tak jak w temacie potrzebuje dobre i sprawdzone nakolanniki na już najlepiej (nie koniecznie muszą być tanie)

• TtendoRanga 5

Poziom 2

miro3 podpinam się kolego pod Twoje pytanie 😃 sam szczerze nie używałem do tej pory ale lata lecą i pasuje zacząć dbać o zdrowie

miro3

tendo

Jesli szukacie nakolannikow do spawania to tylko skórzane nie żadne żelowe czy piankowe. Tu macie przykładowe nawet w niezłych cenach. Jesli dobrze poszukajcie to może jeszcze taniej znajdziecie.

Ja mam jakieś żelowe z Lidla, spawam tigiem więc nie ma problemu ze coś się dzieje

suszi8512 Tak to prawda ale mi chodziło bardziej o to ze skórzane się nie stopią nawet jak dotkniesz gorącego spawu.

Stal-Fun no tak to się zgadza

• MarekRanga 12

Poziom 23

suszi8512 i co myślisz na ich temat? są w miarę ok? 😃

Marek to są bodajże poerfix y sa miękkie ok jedynie co mogłyby mieć lepsze to zapięcie Ale za te pieniądze nie ma co wymagać
                  Ważne że jak robię na posadzce to jest miękko i kolano nie cierpi

• MarekRanga 12

Poziom 23

suszi8512 trzeba będzie obserwować ofertę lidla 😃

• TtendoRanga 5

Poziom 2

suszi8512 a pamiętasz może ile za nie dałeś?

tendo nie więcej niż 40 zl

• LiveFastRanga 6

Poziom 1

Ja Używam nakolaników od makity i nie polecam jak na tą cene strasznie szybko zaczynają znowu boleć kolana

• Mmiro3Ranga 5

Poziom 3

LiveFast ja miałem jakieś zwykłe "bazarowe" no i teraz szukam czegoś lepszego

Mam zrobione przez sama siebie sprawdzają się

• Mmiro3Ranga 5

Poziom 3

DariaKrcichwost pokażesz zdjęcie jak wyglądają i z czego je zrobiłaś? 😃

Nakolanniki koniecznie przetestować w sklepie. Ja kupiłem nie testując, niby firma dobra "yato" a w użytkowaniu beznadziejne, po prostu uciekają z kolan.

Nakolanniki trzeba dostosować do indywidualnych potrzeb. Głównie zależy od czasu pracy na kolanach i jak często z nich wstajesz. Im częściej na kolanach tym bardziej miękkie nakolanniki wybierz 😉 Jak pracujesz rzadko na kolanach to wybierz jakieś lekkie i elastyczne, żeby nie przeszkadzały w większości prac 😉

Do spawania przy domowych pracach nam się sprawdziły zwykłe skórzane nakolanniki. Kupowane na allegro 🙂 ale z tego co widzieliśmy na alieexpres były "takie same' trochę tańsze, ale nie znaleźliśmy opinii czy rzeczywiście się sprawdziły :/

• TtrolexRanga 6

Poziom 2

Do spawania nakolanniki skurzane do innych prac niekoniecznie. Zgadzam sie ze Szmirka ze jesli trzeba dlugo kleczec to jakies miekkie i dostosowujace sie do kolan by sie przydaly a jesli czesto wstajemy to epiej takie zeby w miare mozliwosci nie przeszkadzaly ( o ile to mozliwe) zgadzam sie tez z tomczykhbr nakolanniki trzeba przetestowac nim sie je kupi. Tez kiedys kupilem na allegro i okazaly sie beznadziejne

Napisz odpowiedź...