Tak jak w temacie potrzebuje dobre i sprawdzone nakolanniki na już najlepiej (nie koniecznie muszą być tanie)
Nakolanniki godne polecenia
Ja mam jakieś żelowe z Lidla, spawam tigiem więc nie ma problemu ze coś się dzieje
Ja Używam nakolaników od makity i nie polecam jak na tą cene strasznie szybko zaczynają znowu boleć kolana
Mam zrobione przez sama siebie sprawdzają się
DariaKrcichwost pokażesz zdjęcie jak wyglądają i z czego je zrobiłaś?
Nakolanniki koniecznie przetestować w sklepie. Ja kupiłem nie testując, niby firma dobra "yato" a w użytkowaniu beznadziejne, po prostu uciekają z kolan.
Nakolanniki trzeba dostosować do indywidualnych potrzeb. Głównie zależy od czasu pracy na kolanach i jak często z nich wstajesz. Im częściej na kolanach tym bardziej miękkie nakolanniki wybierz Jak pracujesz rzadko na kolanach to wybierz jakieś lekkie i elastyczne, żeby nie przeszkadzały w większości prac
Do spawania przy domowych pracach nam się sprawdziły zwykłe skórzane nakolanniki. Kupowane na allegro ale z tego co widzieliśmy na alieexpres były "takie same' trochę tańsze, ale nie znaleźliśmy opinii czy rzeczywiście się sprawdziły :/
Do spawania nakolanniki skurzane do innych prac niekoniecznie. Zgadzam sie ze Szmirka ze jesli trzeba dlugo kleczec to jakies miekkie i dostosowujace sie do kolan by sie przydaly a jesli czesto wstajemy to epiej takie zeby w miare mozliwosci nie przeszkadzaly ( o ile to mozliwe) zgadzam sie tez z tomczykhbr nakolanniki trzeba przetestowac nim sie je kupi. Tez kiedys kupilem na allegro i okazaly sie beznadziejne