Temat bliski mojemu sercu w ostatnim czasie 馃槒 Polecicie co艣 na oparzenia? Co艣 co 艂agodzi b贸l i nie trzeba czeka膰 na jego dzia艂anie ca艂ego dnia. Licz臋 na Was
bbasku Kolego ja to bym zapobiega艂 przeciwdzia艂a艂 oparzeniom. Co konkretnie masz poparzone
Stal-Fun g艂贸wnie chodzi mi o r臋ce
bbasku R臋kawy spawalnicze i r臋kawice to podstawa w naszym zawodzie. No i oczywi艣cie ubranie trudnopalne przy spawaniu.
Stal-Fun no niestety ju偶 za p贸藕no na r臋kawy 馃槣 pytam o co艣 do stosowania na oparzenia 馃槉 pianka z panthenolem 艣rednio pomaga
bbasku kiedy艣 mi dziewczyna co艣 takiego da艂a, chyba nie konkretnie t膮, ale te偶 si臋 ma艣膰 witaminowa nazywa艂o, no i poparzenia te偶 by艂y od s艂o艅ca a nie spawania, ale pomaga艂o
https://aptekapomocna24.pl/product-pol-1362-Masc-witaminowa-gojaca-30g.html
PiotrekZawodny wst膮pi臋 po pracy do apteki mo偶e akurat 馃槉 dzi臋ki!
R臋kawice, r臋kawicami - ale buty! No i koniecznie zapobiega膰 偶eby odprysk nie wpad艂 do buta - bo 艣rednia przyjemno艣膰 馃槂
pantenol w piance, ewentualnie w aptece s膮 tez takie opatrunki ch艂odz膮ce ale to ju偶 na srogie oparzenia
Tak na weso艂o 偶eby przynajmniej psychicznie nie bola艂o. Huhac dmucha膰 a w przysz艂o艣ci zapobiega膰 偶eby nie poparzy膰 馃槂
Uwa偶a膰 偶eby nie dopusci膰 do popa偶enia. Ja wiem szybko szybko nic sie nie stanie, a pozniej boli i pukac sie w czolo czemu czlowiek taki glupi i sie nie zabezpieczy艂. Ja pierwszy raz wlasnie w taki sposob naswietlilem oczy. Szybko szybko a tu troche bez maski bo przeciez oczy zamykam a wieczorem nie wiadomo co sie dziej czy mam w oczach piasek czy opiki metalu.
spontanicznie borykam si臋 z tym problemem pomimo zapobiegania w stosowaniu ochrony w zakresie BHP, zazwyczaj z w艂asnego niechcenia tak ju偶 mam. Kolega xonax dobrze radzi, ale nie pianka tylko ma艣膰 pantenol w ma艣ci. Pekinie 艂agodzi i nawil偶a sk贸r臋 馃槃