Cześć Wydaje mi się że część z Was powinna mnie znać z mojego kanału na YouTube 🙂
W tym poście chciałem tylko przetestować czy dział "publicyści" działa prawidłowo a także zaznajomić Was ogólnie jakie treści będę dla was prezentować.
W dużej mierze będę prezentował Wam różnego rodzaju poradniki, testy narzędzi a także filmy z przebiegu budowy różnych maszyn i urządzeń jakie wykonuje w swoim hobbystycznym warsztacie.
Pisać za wiele nie będę gdyż jestem dyslektykiem i nie dość że walę błąd na błędzie to jeszcze jest to dla mnie po prostu uciążliwe i zajmuje mi mnóstwo czasu za to będziecie mieli pełno materiałów wideo co myślę że też jest dla wielu znacznie wygodniejszą formą niż tekst pisany 😃 ale bez obaw Na wszelkie pytania będę starał się odpowiadać🙂
Zgodnie z obietnicą zamieszkam dzisiaj link do głównej strony kanału żebyście mogli zapoznać się moją twórczością.
W przyszłości powrzucam tutaj trochę starszych ale wyselekcjonowanych filmów które mogą być dla Was ciekawe i pomocne a w międzyczasie będę też publikował najnowsze nagrania 🙂
W takim razie zapraszam 😃
https://www.youtube.com/user/pokachontass