Mlody_spawacz Widzia艂em go, niestety nie zgrywa si臋 z wymiarami profilu z jednym 艂贸偶kiem
Darko Cos takiego
Darko Taki to u mnie na sk艂adzie maj膮 Chodzi mi o ten 70/50/50
Stal-Fun Nie widzia艂em na oczy takiego 馃檪 Do moich drzwi by by艂 za du偶y.
Darko Fajny jest bo t膮 przylgnie ma 20 mm i mozesz zrobic wi臋ksz膮 przerwe miedzy dzwiami a futryn膮
Stal-Fun no to ceny podobne . Niekt贸re kilka z ta艅sze
Jako 偶e w mie艣cie s膮 dwie hurtownie to Stalprodukt i Sambud Np profil 20x30x2 kosztuje 5.20 mb
A jest u Was 20x10 gdzie艣?
Darko no w stalprodukcie jest ostatnio szwagier kupowa艂
Czesio a jak blisko i z kt贸rej strony Krakowa bo ja te偶 馃槈
bartekj3 Okolice Giebultowa 馃槈
Czesio a to ja Bochni
Stal-Fun Sporo p艂acisz, to s膮 normalne ceny w twojej okolicy?
raven Niestety tak. Tu gdzie biore mo偶e ceny s膮 wy偶sze ale dow贸z mam za 25 zl a przy zam贸wieniu za ponad 1000 zl nie licz膮 za dow贸z.
Czy w waszych okolicach wyst臋puje profil 25x35?
suszi8512 Nie spotkalem si臋 jeszcze cho膰 ju偶 przezucilem troch臋 roznych profili
Tylko BOWIM. Wiele pozytywnych opinii w internecie 艣wiadczy o doskona艂ej reputacji firmy w艣r贸d klient贸w i partner贸w biznesowych.
Centrostal ma super gatunek u niez艂e ceny.
Lucernas Ja niestety w Centrostalu w okolicy nigdy wiecej nie wezm臋. Tu poni偶ej wyrazi艂em opini臋 i nie tylko ja. Ceny mog膮 mie膰 dobre ale nie pozwol臋 sobie na brak szacunku ze strony bandy burak贸w co to w czasach komuny si臋 zatrzyma艂a. Wol臋 zap艂aci膰 dro偶ej i by膰 normalnie obs艂u偶ony.
Stal-Fun ja kupuje w kadexie to samo obs艂uga ma ci臋 gdzie艣 chocia偶 w biurze faktycznie jest ok. Posze e-mail co potrzebuje i za 50zl przywo偶膮 na miejsce. Jecha膰 tam z przyczepka kompletnie sie nie op艂aca.
ZU-Met Mnie te偶 przywo偶膮 i dok艂adnie za t膮 sam膮 cene.
ZU-Met z obs艂ug膮 trzeva dobrze 偶y膰, za 20 z艂 nic nie za艂atwisz ale za 0.7 wszystko 馃榿馃榿