• ArnoldRanga 13

Poziom 23

Jakie materia艂y hutnicze najcz臋艣ciej kupujecie i w jakich hurtowniach?馃殮

• DarkoRanga 19

Poziom 109

Ja bym si臋 ch臋tnie dowiedzia艂 gdzie kupi膰 Profil 艂贸偶kowy obustronny

Ja np blach臋 kupuje w MaxStaL i Konorcjum Stali tyle 偶e ja mieszkam blisko Krakowa 馃槈

Ja zaopatruj臋 si臋 w sk艂adzie 15 km od siebie

Darko A do metalexu dzwoniles

• TTymekRanga 14

Poziom 46

A ja zaopatruje si臋 w sta艂 niedaleko mnie. Franciszkowo. 艁adna stal i tanio. Ostatnio nawet dosta艂em 4m profila 60x60x2 gratis he

Tymek To co Tu masz tam za przywileje

• TTymekRanga 14

Poziom 46
                  • Edytowany

Stal-Fun Powiem ci mia艂 jakie艣 艣cinki po 3m i jako艣 tak wysz艂o ze da艂 w gratisie kawa艂em bra艂em 18m 60x 60 w domu mierze 22-23m no szok he
                  a tak w og贸le to jak u was z cenami za profile bo u mnie np za 60z60x2 80zl 6m 80x80x2 108z艂 6m taki przyk艂ad 40 np 52z艂 6m

• DarkoRanga 19

Poziom 109

U mnie wszystkie hurtownie zaopatrza Ulamex z Tomaszowa. Skurczybyki 艣ci膮gaj膮 towar z Turcji od jaki艣 2 lat. Materia艂 ze 艣redniej p贸艂ki cenowej, niby 1 gatunek a przewa偶nie trzeba szlifowa膰 szew i 艣cianki s膮 zapadni臋te. Kicha straszna ale np 80x20x1,5 kosztuje 10,5z艂 za mb a 60x20x1,5 9,5z艂 za mb.

Darko Ten ulamex to u mnie w okolicy do kumpla co kontenery robi dostarcza stal. Ceny maj膮 duzo lepsze ni偶 tam gdzie ja biore. Musz臋 wzi膮膰 od nich na pr贸b臋

Tymek Ja mam spisane ceny materia艂贸w kt贸re najcz臋艣ciej zamawiam 馃憤

• DarkoRanga 19

Poziom 109

Stal-Fun Profil z 艂贸偶kiem masz dwa razy napisany? S膮 dwa rodzaje u Ciebie? Ceny niez艂e.

Darko Na pocz膮tku mieli dwa rodzaje ale teraz maj膮 tylko jeden a szkoda bo nieraz klienci chc膮 dzrzwi z profila 50 mm i to si臋 problem robi

• Darko odpowiedzia艂 na to.
                              • DarkoRanga 19

Poziom 109

Stal-Fun A jakie ma wymiary? Bo u mnie 50x40x35

• DarkoRanga 19

Poziom 109

Mlody_spawacz Widzia艂em go, niestety nie zgrywa si臋 z wymiarami profilu z jednym 艂贸偶kiem

Darko Taki to u mnie na sk艂adzie maj膮 Chodzi mi o ten 70/50/50

• DarkoRanga 19

Poziom 109

Stal-Fun Nie widzia艂em na oczy takiego 馃檪 Do moich drzwi by by艂 za du偶y.

Darko Cos takiego

Darko Fajny jest bo t膮 przylgnie ma 20 mm i mozesz zrobic wi臋ksz膮 przerwe miedzy dzwiami a futryn膮

• Tymek odpowiedzia艂 na to.