suszi8512 Najlepiej jakby dał ze 4mm ale cena kosmos i stał czarna również cena kosmos . A np do wykonania paleniska pod gril trójnóg jakieś 3m starczy czy walić w coś grubszego? Ze stali czarnej.
Tymek 3mm wystarczy z 4 będzie bardzo ciężki
Tymek ładny stolik. Jaki jest koszt takiego stolik?
Miska koszt na dzień dzisiejszy 550zł
suszi8512 chyba wykonam gril trójnóg i do tego na dole palenisko jakieś.
Tymek Tak to montujemy
Boguslaw Ok dzięki. A to będzie do balustrady tak? Jeśli tak to będzie ona wysowany profil w profil a jak będzie przykręcona by się nie wysunęła?
Tymek spawana rura w rurę a potem siatka klej, spawanie będzie niewidoczne bo zatopione w styropian.
A tu w końcu udało się zrobić podajnik rolkowy do przecinarki.
Tymek Na trzech nogach zawsze będzie stabilnie stał 👌Bardzo pomocna rzecz gdy ma się piłe taśmową
Tymek Tak wygląda mój prowizoryczny ale służy mi, Twój jest jak z fabryki.
Tymek a kolega stół kupił i się nie pochwalił?
Tymek Bardzo fajny podajnik rolkowy 👌
Boguslaw he ważne ze działa. Mój prowizoryczny he to na niektórych widać takie stare krzesło, ale już się dorobiłem jakiejś wersji he. Robiłem z tego co miałem i tak niedokonca wyszedł jak bym tego chciał he.
Tymek skąd wziąłeś taką piękną rolkę obrotową?
Boguslaw he po ojcu została nawet nie wiem skąd . Jest plastikowa i przez srodek przechodzi pręt fi 16
Boguslaw ale na internecie masz durzo takich rolek metalowych po 20zł
Tymek o widzisz popatrzą na czasie
suszi8512 A no kupił kupił. Ale to nie GPPH to nie było czym się chwalić. Cena troszkę przy wysoka jak na użytek domowy. Może chociaż narzędzia GPPH zagoszczą na tym stole.
Tymek Jakie masz wymiary stołu i jaka grubość
Tymek jak to nie ma co się chwalić przecież ostatnio mowa była o płycie mdf a tu proszę jakie zmiany Cena spoko i niech służy dobrze...
Stal-Fun 1000x2000x12mm system 16
Tymek Gdzie kupowales jeśli można wiedzieć?