• GPPHRanga 26

Poziom 201
  • Edytowany

Wpadliśmy na pomysł, aby stworzyć dla chętnych prowadzących na naszym Forum Blogi osobiste👤 DARMOWE grafiki, które będą wyświetlały się na początku bloga🔝

Jeżeli będziecie chcieli się podzielić linkiem do swojego bloga na innych portalach💻 ta grafika będzie wyświetlała się w podglądzie🔍 przez co więcej osób zauważy odnośnik👌

Osoby, które chciałyby, abyśmy stworzyli dla nich darmowe grafiki do blogów prosimy o zgłoszenie się pod tym tematem👇 lub o wysłanie maila na adres: marketing@gpph.pl 📩
Szczegóły każdego projektu będziemy omawiać z chętnym blogerem 👌

GPPH Zadziwiacie mnie pomysłami z dnia na dzień 🙂👍

• GPPHRanga 26

Poziom 201
      • Edytowany

Stal-Fun Cieszymy się, że możemy Was zaskoczyć naszymi pomysłami👌 Czy chciałbyś, abyśmy stworzyli taką grafikę dla Twojego bloga?🤓 możemy przygotować propozycję👍

GPPH Tak jestem chętny na grafikę do mojego bloga

• GPPHRanga 26

Poziom 201

Stal-Fun Dziś prześlemy propozycję grafiki na maila podanego przy rejestracji na Forum👌

GPPH Dzieki wielkie. Czekam 😉👍

GPPH Dziękuję za fajną grafikę do bloga 👍. Ustawiłem sobie ją także jako awatar.

• GPPHRanga 26

Poziom 201

@Stal-Fun ma już swoją grafikę💪
              Jeśli ktoś jest jeszcze chętny to zapraszamy do kontaktu🤓

GPPH Dawajcie to nic nie kosztuje 👍

GPPH jestem chętny na grafike

• GPPHRanga 26

Poziom 201

suszi8512 Skontaktujemy się dziś na adres e-mail podany przy rejestracji na Forum👌

GPPH dziękuję za grafikę
                    Też ustawiam na avatar

4 lata później

Grafika by się przydała nie powiem

slawekk225 Przesłałam wiadomość na email podany przy rejestracji 🙂

18 dni później

Może i ja ?

Grzegorzbr2 Skontaktujemy się mailowo pod koniec listopada, teraz zajmujemy się przygotowywaniem to konkursu Mikołajkowego 🔥😍 A w między czasie można Nam na email (marketing@gpph.pl) wysłać zdjęcia Twoich prac jakie chciałbyś umieścić w grafice 😁

Napisz odpowiedź...