Nie wiem czego nie rozumiecie😁 Temat jest złożony i GPPH musiało w jakiś sposób zawrzeć go w jednym rozbudowanym zdaniu, dlatego dają później poniżej masę informacji dodatkowych🙂
Jednocześnie jest to zadanie otwarte, w którym nie doprecyzowano szczegółów, by dać nam większą swobodę do kreatywności👍
Tak jak Cyprian napisał - skupmy się na zadaniu😎
Myślałem dziś o nim sporo i dopiero po jakimś czasie zorientowałem się jak bardzo mocno tym konkursem GPPH podkreśla geniusz swojej firmy!
Bo ten konkurs daje ludziom więcej niż tylko możliwość wygrania stołu spawalniczego GPPH. Na pozór zadanie konkursowe jest o tym by ogólnie wzmocnić polską gospodarkę, a jednak jednocześnie w kontekście zadania konkursowego każdy z nas będzie też rozmyślać nad własnym biznesem!
Tym konkursem zmuszają ludzi do myślenia o tym, że należy coś tworzyć, a nie tylko produkować każdego dnia to samo od wielu lat.
Myśle też, że nie bez powodu nagroda i czas trwania konkursu są takie jakie są. Bo nie jest to łatwy temat i potrzebuje czasu. A jednocześnie nagrodą jest stół spawalniczy, wiec nakierowali tak zainteresowanych konkursem, by wypowiadały się głównie osoby z branży, którzy wiedzą o co chodzi od podszewki.
Naprawdę zrobili to mega dobrze, bo dziś jest pierwszy dzień, a już nas głowy bolą! To o ile ostatecznie po zakończeniu konkursu wszyscy będziemy mądrzejsi o nową wiedzę i masę przemyśleń?
Wiele osób przygotowując zadanie konkursowe na nowo przemyśli sposób prowadzenia własnej działaności i już dzięki temu może poprawić sposób funkcjonowania własnego biznesu.
Po tym konkursie każdy będzie wygrany!
GPPH Wow! Szacun!💪