Otulina Drawienskiego Parku Narodowego- Zachodniopomorskie
JanSienkiewicz To trochę daleko mam do Ciebie
Stal-Fun Myślę ze nie będzie tak źle zgrasz się z pielgrzymka jak będzie wracać to cie zabierze.
Tak jak pisałem wcześniej, trzeba poczekać jak minie epidemia, będzie można się już gromadzić, zebrać i policzyć mniej więcej osoby chętne i w miarę wypośrodkować miejsce spotkania 🙂
Mlody_spawacz Tak by było najlepiej 👍
Bedziemy kombinowac. Ogolnie kazdemu pewnie bedzie nie po drodze bo z roznych czesci kraju jestesmy. Ale odrobina checi i cos sie wyklaruje.
JanSienkiewicz Jasne ze tak
JanSienkiewicz Mniej więcej równe odległości zrobimy, by każdy miał nie za daleko, ale i też nie za blisko, by poczuł wyprawę 😃 🙂
Mlody_spawacz Kazdemu po równo 😉
Stal-Fun fajnie by było, gdyby się tak udało 🙂 ale zawsze ktoś będzie miał dalej lub bliżej, zależy z jakich miejsc będą chętni 🙂 Oby jak najmniej do przejechania by się spotkać!
Mlody_spawacz Damy radę Panowie. 💪💪💪
Mlody_spawacz ale zawsze ktoś będzie miał dalej lub bliżej, zależy z jakich miejsc będą chętni
Niestety ciężko będzie znaleźć złoty środek a i tak wszystkim nie dogodzi się 😒
My jako Best Just piszemy się na takie spotkanie integracyjne- z pustymi rękoma na pewno nie przyjedziemy 😉
Artur_Cwik_Best_Just Oczywiście każdy będzie mile widziany. Skonczy sie pandemia to przeanalizujemy gdzie co i jak. Narazie cierpliwie czekamy.
Artur_Cwik_Best_Just będą pełne banki 5litrowe? 😜🤙
KUBATMETAL Ha ha 😁
Cyprian Ale czego 😁😁😁
Cyprian hmmmmmm..... wymyślimy jakiś konkurs (typu: najoryginalniejszy skok przez ognisko 😉) to i ufundujemy "piątkę" naszego prepatu 😃
suszi8512 Mamy czas pomyślimy
Artur_Cwik_Best_Just Gorzej jak który wpadnie w ognisko 😁😁😁