Stal-Fun Drut proszkowy 🙂 Kopci się jak z ciuchci 🙂 I ta szlaka. Na początku irytowała ale jak się ladnie spawarke ustawilo to sama odchodzila 🙂
Darko Fajnie było bo ta konstrukcja była srutowana spaw sie układał jak masełko
Darko No to fajnie czyli rozliczacie się w barterze
Stal-Fun he he. Handel wymienny może powrócić kiedy skasują pieniądze bo powiedzą że wirus roznoszą i będą każdą transakcje monitorować.
Stal-Fun Myślę nad nazwą strony.
Stal-Fun Ja tego trupa reanimuje 😅 0
Stal-Fun Porządna firma 🙂
Darko W tej epidemi to wszystko jest możliwe
Darko No nie brakowało niczego
Darko Pamiętaj żeby było fajne industrialne musisz posmarować oksydą !
Cyprian No kozak wygląda
Cyprian Będą na czarno malowane.
Stal-Fun u mnie warunki są nie złe jest dobry Social bo to spółka akcjonariuszy i nie jest to obóz pracy normalne 8 h na dwie zmiany co do stawki nie ma szału jakieś 17 na rękę Ale warunki wporzo
suszi8512 No bo to malo kiedy jedno z drugim w parze idzie. Jak warunki dobre to stawka mała i odwrotnie
suszi8512 Jak na wschodnia Polskę to bardzo dobre warunki 🙂
Stal-Fun no właśnie
Stal-Fun wiadomo starsi stażem i doświadczeniem mają lepsze stawki Ale plus taki że nic pod stołem wszystko ificjalnie
Stal-Fun ja swojej żonie tak mówię że jak pojawi się więcej zleceń to przejdę na swoje Ale ona mi odradza bo etat to etat miesiąc przejdzie i jest wypłata a na swoim zanim dobrze to rozkrecisz to różnie bywa a to klient nie zadowolony a to nie wiadomo jak to cenić i tak mi mówi że zlecenia to po godzinach żebym sobie dlubal
suszi8512 I z jednej strony ma rację. 8 godzin szybko z leci dzień coraz dluzszy mozna w garażu cos porobić. Masz pewną dniówkę i to co sobie dorobisz to Twoje
suszi8512 moja Żona też się bała. Teraz to tylko wymyśla żebym coś do domu zrobił, prosi żebym odpuścił sobotę pracującą, kmini gdzie pojechać i mówi UWAGA PANOWIE "miałeś rację, dobrze było zaryzykować"
suszi8512 To dobrze jak wszystko na papierze.
Darko owszem nie najgorsze nie ma już co narzekać wiadomo bywało różnie ale teraz jest spoko
Nóżki na rozgrzewkę po Świętach.
Jest nadzieja na 2 sztuki drzwi przesuwnych! Panstwo z Łodzi byli, tylko mają rysunek zrobić i przesłać. Oby!
Darko I sztosik. Dzwi przesuwne chmm moja codzienna robota w pracy 🤪
Darko git robota fajna rozgrzewka
Stal-Fun Ciekawe jakbym takie jak Ty zrobił komuś do salonu hmm 😄 😄 😄 Jadę na montaż rozpakowuje i...? 🙂