Stal-Fun Hmmm..........
Do mnie doszla! Kolejny komplet kluczy bogatszy o smyczke 🙂
Cyprian Ja mam trzy 😁😁😁
Stal-Fun Trzy stoły ?
Stal-Fun ja jedną dostałem z kubkiem którą niestety moja Żoneczka przechwyciła
KUBATMETAL Tak dwa w domu jeden w garażu 😁😁😁
Stal-Fun To już wiem kto temu kryzysowi w europie jest winien.
KUBATMETAL 😁😁😁
suszi8512 Ja z kubkami dwie i teraz jedna przyszla 😉
Co wam powiem to wam powiem ale wam powiem dostałem kubek z Firmy GPPH za który Dziękuje. Szkoda tylko ze firma kurierska się nie popisała no cóż nie można mieć wszystkiego od razu możne
innym razem......
KUBATMETAL Powinni koszty pokryć. Ci kurierzy dziś to masakra. Ja zamówiłem kubek z wlasnym logo i tak samo był w kawałkach na szczęście PAN u którego zamówiłem okazal sie wporzdku i przyslal drugi choć nie powinien bo wina nie po jego stronie
Stal-Fun Tak tylko ten mój kubek jest drogi kubek i w dodatku ubezpieczony na kwotę 500zl. Zobaczmy jak to firma kurierska ugryzie czas pokaże na pewno napisze na grupie
Witam serdecznie dzisaj nowy kubek ☕ otrzymałem od firmy GPPH niestety też uszkodzony. Chciałem podziękować za gest firmy GPPH za wysyłkę nowego kubka ale niestety mimo dobrej woli siła wyższa
KUBATMETAL Dzisiejsze firmy kurierskie to dziadostwo ze szkoda gadać. Za jaja powiesić. Powinni pokryć straty
Albo mi się wydaje albo załapałem się na smyczke😁
bartekj3 Dobrze, że podbiłeś ten temat - bo już pare razy miałem pisać, ale jakoś zawsze mi umykało 🙂
Również zgłaszam się po smyczkę☺
Arnold miałem tak samo. Tylko wreszcie dziś popatrzyłem w przerwie przy robocie 😁
Zgłaszam się jako jeden z pierwszych 😃 głównie obserwator ale ciągle jestem! 😃
Elo Elo, jako jeden z pierwszych zarejestrowanych jestem gotowy na odebranie mojej nagrody
Witam wszystkich. Dopiero zaczynam przygodę z konstrukcjami i z wielkim podziwem przeglądam pomysły i pracę członków grupy GPPH
PaweP Hej 😉
PaweP nie jest źle, myślę trochę nad zakupem stołu, może doradzicie w jakiej konfiguracji do większych gabarytów typu drzwi, a bardziej ramy 😃