Stal-Fun Do wielopiły kiedyś szukałem silników to tam mieli drogie. Silniki były 22 i 18kw oraz jakiś z motoreduktorem, nie pamiętam jaki ale tu https://elmetsa.pl/ były tańsze. Zależało mi wtedy by kupić polski sprzęt. Nie wiem jakie ceny są na promotor. Jak się mylę proszę mnie poprawić.
Darko Przy tylu kilowatach to napewno były drogie. Do szlifierki taśmowej 1,1 kw 2800 obr. 400 zl nowy. Można też na olx lub allegro poszukać ja nie mówię ze trzeba akurat tam kupować 😉
Stal-Fun hehe przy takim zamówieniu za ponad 8 tysi każda złotówka się liczyła 🙂
Darko Dokładnie
Dzisiaj bawiłem się w nowe puzzle I nie nie jest to chłodnica do bulbulatora Jest to obudowa filtra powietrza do przylbicy do Piaskowania wykonana oczywiście w całości z nierdzewny solidna i na lata a nie to co oryginał odlew z aluminium.
suszi8512 Fajna 👍👍👍
Zrobiłem dla znajomego takie coś żeby woda po elewacji nie płynęła jak zamontuje to wrzucę że jak to ma służyć
Zakupy zrobione Powoli trzeba się zabierać za realizację
suszi8512 Będzie się działo 😁
FabrykaRobotow oczywiscie😉
No i się dzieje Brama do warsztatu zaczęta...
suszi8512 Czekam na efekt końcowy 🤜🤛
suszi8512 Profil 60/40?
FabrykaRobotow chwilę potrwa bo brakuje jeszcze kilku rzeczy
Stal-Fun na bramę 40x27 60x20 na barierki
suszi8512 Z profila 40/27 robię drzwi przesuwne w pracy ale według mnie to trochę za delikatny profil
Stal-Fun mi akurat taki pasuje w felc w drewnianej futrynie chciałem nawet delikatniejszy dac Ale to za słabe by było
suszi8512 W felc pasuje idealnie bo już nie raz takie drzwi robilem. Jak by do tego był stworzony ten profil.
Stal-Fun dokładnie 👍
Jest i barierka dla Teściów