Patryk dokładnie. Można założyć swój blog i tam wrzucać nieokreślona ilość swoich cudact jak i arcydzieł 🙂
U mnie dzisiaj puzzle warsztatowe Bardzo przydatne
suszi8512 Fajne 👍
suszi8512 eleganckie 😉
Stal-Fun dzieki
Lutek dzięki
Ok dzięki za poradę😉od niedawna jestem na forum i jeszcze wszystkiego nie ogarniam
Patryk po to jest forum żeby sobie pomagać inspirować się i dopytywac
Powoli kompletuje części Pierwszy zarys już jest
suszi8512 A co to będzie
Stal-Fun szlifierka taśmowa
suszi8512 To czekam na postęp prac
Stal-Fun narazie głowica i jeszcze rolka ustalając jest muszę zrobić ramę i silnik ogarnąć
suszi8512 Silnik zamów sobie z Promotora
Stal-Fun a popatrze za takim
Stal-Fun Do wielopiły kiedyś szukałem silników to tam mieli drogie. Silniki były 22 i 18kw oraz jakiś z motoreduktorem, nie pamiętam jaki ale tu https://elmetsa.pl/ były tańsze. Zależało mi wtedy by kupić polski sprzęt. Nie wiem jakie ceny są na promotor. Jak się mylę proszę mnie poprawić.
FransMet to zależy co robię Akurat tym projektem wzoruje się na Youtube Ale to poplatanie z pomieszaniem gdyż nie wzoruje się na jednym autorze Tak robię rysunki bo nawet na laser jest łatwiej dac do wykonania
Darko Przy tylu kilowatach to napewno były drogie. Do szlifierki taśmowej 1,1 kw 2800 obr. 400 zl nowy. Można też na olx lub allegro poszukać ja nie mówię ze trzeba akurat tam kupować 😉
Stal-Fun hehe przy takim zamówieniu za ponad 8 tysi każda złotówka się liczyła 🙂
Darko Dokładnie