Elegancko !👍 jakiś konkretny system do rozkładania jest tu zastosowany?
Jeklowo po prostu prowadnice meblowe
U mnie blacharka też czeka, najpierw ważniejsze sprawy . A od września pomalutku będziemy konserwację podwozia robić i nadkola bo Ruda nie odpuszcza
Tango ja już właśnie wszystko porobiłem konserwację od spodu profile zalane prawie cały urlop mi na to poszedł ale zrobione pogoda dopisała dobrze wyschło i jest git
suszi8512 bravo Ty, ja za konserwacje volkswagen T5 zapłaciłem prawie 3tys
Boguslaw to rozumiem że komuś to zleciłeś? Ja sam robiłem kolega warsztat udostępnił i wypiaskowalem co mogłem łącznie wydałem z 350zł
suszi8512 tak ja tylko auto rozbroiłem z tapicerki i spod spodu ekrany nadkola zderzaki.
Znowu delegacja wparowala Takie pozycje stosujemy do spawania 😁😉😂😂😂
suszi8512 pytałeś jak będą schody mocowane zajrzyj na mojego bloga stoją same do malowania trzy podpory główny słup i dwie nogi z tyłu.
suszi8512 no to ładne pozy robisz he. Jak takie PIT robiłem jak przykręcałem osłonę pod silnikiem w samochodzie.
suszi8512 spróbuj tak magiem w takim stroju xD
Po dłuższej nieobecności w warsztacie wyszła taka skromna toaletka
suszi8512 No ładna, taka delikatna
suszi8512 wrócił z delegacji wreszcie.
suszi8512 bardzo ładna konsola. Taki dość delikatny profil i fajnym blatem. Super 💪😎😁
Darko próbowaliśmy magiem w takiej pozycji źle się skończylo poparzone ucho
Boguslaw wrócił zaraz znowu jedzie...
suszi8512 ale będzie miał kasy kupi sobie aperitiva albo dwa.
suszi8512 jak spawałem kiedyś ocynk to nie trzeba było takiej pozycji żeby się poparzyć 🙂
Darko pospawaj kiedyś bednarke to zobaczysz kolory piękne a j a k sądzi to historia, nienawidzę spawać ocynku
Boguslaw Ja cztery lata spawalem ale galwaniczny. Ale też syf
Boguslaw takie rzeczy tylko na kontenerach krone 🙂