Moderator_BB zmienił tytuł na [Blog] |suszi8512| Moje prace hobbystyczne i nie tylko.
    • suszi8512Ranga 30

Poziom 497
      • Edytowany

A w pracy takie spawiki

• DarkoRanga 19

Poziom 109

suszi8512 Ćwiczyć ćwiczyć ćwiczyć. Próbować różnymi sposobami, metodami, z lewej do prawej albo z prawej do lewej aż będzie perfekto 🙂 Dla mnie Tig to czarna magia 🙂

Darko dla mnie też to była czarna magia ale dla chcącego nic trudnego u mnie przychodzą chłopaki po 15 lat praktyki na magu i też tak mówią że czarna magia a potem biorą palnik-uchwyt najpierw nie pewnie bez drutu potem ciut troszkę z drutem i lecą z tematem i tak po trochu się uczą ja też nie umiałem zupełnie nic spawać a się dało nauczyc

Darko dla mnie też to była czarna magia ale dla chcącego nic trudnego u mnie przychodzą chłopaki po 15 lat praktyki na magu i też tak mówią że czarna magia a potem biorą palnik-uchwyt najpierw nie pewnie bez drutu potem ciut troszkę z drutem i lecą z tematem i tak po trochu się uczą ja też nie umiałem zupełnie nic spawać a się dało nauczyc

• DarkoRanga 19

Poziom 109

suszi8512 Powiem Ci ze nawet mialem swojego tiga. Pare razy go wlaczylem... Teraz sporo czasu to by czlowiek pocwiczyl. Ale spawa nie daleko auta.

• CyprianRanga 21

Poziom 127

suszi8512 cacy 🙂

Cyprian dzięki to dopiero poczatki

• CyprianRanga 21

Poziom 127

suszi8512 ja zaczynałem od naprawy koszy na materiały.... A teraz robię mocowania do lamp chirurgicznych, które idą na cały świat 🙂 Wszystko przed Tobą 🙂

Cyprian tak wiem że wszystko przede mną raz jeszcze dziękuję

• DarkoRanga 19

Poziom 109

suszi8512 Gratuluję rangi 10tej 🙂

Darko dziękuję

• suszi8512Ranga 30

Poziom 497
                                  • Edytowany

Aluminium też już próbowałem przyszedł kolega z jednym najazdem na lawete bo mu się złamał i prosi żeby z jednego zrobić dwa to ja mu na to czemu nie mogę sprobowac

• DarkoRanga 19

Poziom 109

suszi8512 pierwszy raz? Jak dla mnie bomba. Tylko nie rób tego bez maski 3m z filtrem weglowym i speedglasa z nawiewem. Aluminium najgorsze gowno. Za zadne pieniadze bym nie chcial spawac.

• Stal-FunRanga 35

Poziom 1053

suszi8512 Gratulacje rangi 10 i kubka

Stal-Fun dziękuję
                                        Czekam na dostawę wtedy się pochwale

Darko speedglasa z nawiewne nie było Ale maska węglowym tak

• CyprianRanga 21

Poziom 127

suszi8512 powiem tak... Ludzie trzepia się do speedglasa a gniotą Sentinela... Ja mam sentinela i uważam że rozwala na łopatki speedglasa.. Jest połowę tańszy, idzie go podrasować o inny system nawiewu 3stopniowy, wizjer wielki, obraz mega przybliżony do rzeczywistego niby cięższy ALE UWAGA nawiew ma na usta/nos nie na zatoki!!! Już słyszałem od paru osób ze "UJ w dupe z tymi maskami bo non stop chore zatoki, wolę pasc na pylice" cytat 😪😊

• Stal-FunRanga 35

Poziom 1053

Cyprian Kurde "obcy" 😁😁😁

Stal-Fun ciekawe który to pasażer nostromo?😁