Jaco całość ma 17*7m ale wyodrębnione małe pomieszczenie i WC sama część produkcyjna ma ok 85m2
STALVAR w przyszłym tyg wleca bramy podnoszone po skosie
Lutek super rozwiązanie nie będą przeszkadzać na suficie jak będą otwarte.
Boguslaw o to mi chodziło ale cena kosmos kombinacje były bo za niskie nadproże że się nie zmieści ta po skosie a to kat minimalnie się mieści trochę mniejszy i już by się nie dało zamontować
Na dzis starczy mało co zostało 😉
Lutek i komin do kominka też jest
Lutek
Lutek co pójdzie na to OSB tera
Lutek Jakie masz wymiary tego socjalnego? Robisz konkretnie pod pracownika czy tak jak Ci pasowalo po prostu? Mam pomieszczenie 3.5x4.3 i bym chciał w tym roku jakoś to ogarnąć na socjalny i jak by sie dalo jakieś kawałek biurka żeby klientów w warsztacie nie przyjmować 😂
Boguslaw ogrzewać jakoś będzie trzeba 😉
Dzochar91 jakąś farba i lampy 😉
ZU-Met nie mam pracowników raczej mieć nie będę 😉 jakie 3mx6.5m w tym wydzielona też WC jakieś 1x1.5m. tam w tym pomieszczeniu planuje takie biuro do przyjmowania klientów i czyste pomieszczenie żeby blaty przykręcać itp
Lutek ja nie ukrywam chciałbym kogos zatrudnić w przyszłości bo praca całkiem inaczej idzie ale tak bez kibelka i umywalki to nie te czasy.
Wszystko zależy od ilości zleceń
Lutek no na brak zlecen akurat nie narzekam ale samemu to juz mi sie nie chcę. Przychodzi do mnie kolega w dwa czasami trzy razy w tygodniu jak ma wolne w pracy.
Skosy ogarnięte 😉 jeszcze strop nad pomieszczeniem został 😉
Schody na mini strych zamontowane 😉
Nowe Wizytówki wleciały 😎
Lutek Robisz kompletne meble, czy tylko stelaże?
Polo tylko stelaże blaty zamawiam u lokalnego stolarza
Lutek Fajnie jest takiego mieć. Też muszę znaleźć kogoś zaufanego w okolicy, żeby robić już gotowy produkt.
Polo wiadomo że lepiej samemu jakby to robił bo tak to jesteś uzależniony od kogoś i z terminem i z wycena czekasz aż ktoś zrobi, aż ktoś wyceni. Pewnie nie mam co konkurować z innym kto robi i stelaże i blaty