suszi8512 pewnie, że lepiej. Ja mam wyliczony zestaw od nich za +40tys brutto ale poki co muszę się skupić na elementy, które na luzie zmieszczą mi się na tym stole. Nie lubię pół środków. W tym wypadku niby to i pół środek lecz pełny zestaw pod konkretne roboty jakie mamy cały czas, przyszlosciowo chce 3000x1500 + 2x 1500x1480 + 6 razy szerokie przedłużki aby zrobić zestaw pod lofty jakie najczęściej nam się trafiają bądź na luzie ogarnąć światło 6m do przesuwnej bramy.
[Blog] |Lutek| Furniture - A to moje wypociny ;)
Lutek jakiej wysokości przeważnie robisz stolik bo moja siostra zażyczyła sobie 60-70cm wysokości ale jak na moje to strasznie wysoko. wymiary to 60x60x60 Plus blat 2-3 cm i sam nie wiem jak to będzie wyglądać.
Cyprian , Stal-Fun , suszi8512 , Lutek , Darko Kładziecie spoiny pachwinowe w takich realizacjach?
Jeśli tak to jeśli wychodzą słabo czym je szlifujecie ?
u mnie jedna wyglada ok ale druga już nie bardzo
oraz czemu używacie do szlifowania spoin?
Lutek Super
Tymek wysokość do jadalni stelaż bez blatu 72cm do 75 a kawowy zazwyczaj 43cm ale to już zależy jak kto ma fotele i sofe robiłem i 30cm i 55cm także różnie pachwiny zazwyczaj spawam nie szlifuje no chyba że kat źle dociety i japa zostaje to spawam a później tarcza do cięcia 2mm szlifuje
Regał skończony 230*210 na zdjęciu jeszcze nie do końca był wyszlifowany