Nie sądziłem, że po blisko 10 latach w branży, wrócę do publikacji ogłoszenia na forum (w 2025 roku!).
Zdałem sobie jednak sprawę, że właśnie w takich miejscach przebywa moja grupa docelowa, która najwięcej zyska na usługach mojej (małej) agencji interaktywnej, a więc… oto jestem! 😃
Zacznijmy od tego, że bez strony jesteś niewidoczny. A żebyś mógł to zmienić, założyłem BezStrony.pl - agencję WordPress, z którą rozwiniesz biznes, osiągając konkretne wyniki.
Rozwinąć biznes? Tak, to, co tworzymy, nie tylko wygląda świetnie, ale też przynosi efekty.
Potrafimy stworzyć i zadbać o:
- Ponadczasowe strony internetowe (które demotywują konkurencję);
- Prowadzenie firmowego bloga pod SEO (który przyciąga odbiorców);
- Konsultacje i stałą opiekę techniczną (które ułatwiają… wszystko);
- i wiele innych…
A wyniki? Wszystko zaczyna się od tego, że zadajemy pytania - by zrozumieć Twoją potrzebę - i mamy też odpowiedzi - byś Ty zrozumiał resztę, a Twoi klienci nie mieli wątpliwości.
Jeśli nie masz strony internetowej i zastanawiasz się:
czy jej stworzenie cokolwiek da, skoro Twoim klientom wystarcza Facebook, Google Maps lub telefon - mamy odpowiedź: klientów nigdy za mało, a praktycznie cały koszt jest jednorazowy, podczas gdy zwrot może być wielokrotny (w postaci nowych zapytań od klientów).
czy jest sens ją posiadać, skoro wiąże się to z dodatkowymi obowiązkami, a już teraz nie masz czasu - mamy odpowiedź: wierzymy w model ‘zero-stresu’ i wszystkim zajmiemy się za Ciebie od A do Z, zarówno na początku, jak i w przyszłości.
czy nie taniej zrobić ją samemu na Wix lub innym kreatorze – mamy odpowiedź: ostatecznie poświęcisz na to co najmniej kilka(naście) popołudni, a mimo to taka strona nigdy nie będzie Twoją własnością i, bez solidnego przygotowania, może zaszkodzić wizerunkowi Twojej firmy.
Jeśli już masz lub miałeś stronę i uważasz, że:
wcześniej wydałeś nie małe pieniądze na jej stworzenie i nie przyniosło to efektu - mamy odpowiedź: nie obiecamy, że staniesz się milionerem, ale przez ostatnie lata nie otrzymaliśmy ani jednej negatywnej opinii, a 95% klientów zostaje z nami na lata, będąc zadowolonym z rezultatów współpracy.
nie ma sensu jej modernizować lub zoptymalizować, by nie narobić technicznego bałaganu – mamy odpowiedź: sprawdzimy wszystko i doradzimy Ci optymalne rozwiązanie, a następnie przeniesiemy i ulepszymy wszystko bez utraty czegokolwiek, z należytym bezpieczeństwem.
jej obsługa i edycja jest trudna i na pewno będzie mnie sporo kosztować po stworzeniu – mamy odpowiedź: jesteśmy w stanie w krótkim czasie przeszkolić Cię z obsługi bardzo prostego systemu do zarządzania, dzięki któremu będziesz mógł sam dodawać i edytować treści.
A dla tych, którzy lubią liczby, wspomnimy, że:
inFakt.pl – najpopularniejsze biuro rachunkowe online – zyskał z nami 0.3 sekundowy czas ładowania bloga (wolna strona zniechęca do zakupu);
JCHost.pl – najwyżej oceniana firma hostingowa w Polsce – odnotowała w swoim czasie 2376% wzrostu ruchu r/r, za sprawą nowej strony i regularnie tworzonych poradników branżowych;
CSGO-tutorial.com – platforma treningowa dla graczy jednej z gier online – pozyskała w ciągu jednego roku ponad 850 tys. nowych użytkowników z Google.
Gotowy czy niepewny? Niezależnie od tego, napisz lub zadzwoń. Albo przedstawimy Ci ofertę, albo odpowiemy na Twoje wątpliwości. Wejdź na BezStrony.pl!
P.S. Nie wspomniałem o tym, ale (to oczywiste, że) nasze strony są nowoczesne, dopasowane do urządzeń mobilnych, szybko się ładują i mogą zostać rozbudowane później. Wystawiamy fakturę, odbieramy telefony i dużo się uśmiechamy podczas rozmowy.