GPPH tak lata膰 samolotem na razie tylko w wersji RC czyli modelem zdalnie sterowanym馃槂
GPPH j臋zyka obcego 馃檪
GPPH Projektowa膰 konstrukcje w jakim艣 programie aby u艂atwi膰 sobie prac臋 馃憤
GPPH lutnictwo w szczeg贸lno艣ci budowa skrzypiec
GPPH ja bym chcia艂 i mam zamiar kiedy艣 zacz膮膰 zabaw臋 z pszczelarstwem 馃榾 za艂o偶enie swojej pasieki, par臋 uli 馃檪 pszcz贸艂ki miodek 馃榾
Boguslaw by艂em na 2 godzinnym locie za sterami, polecam. Odradzam natomiast symulator, strata czasu i zupe艂nie inne do艣wiadczenia 馃槂
MEWPW o jezyk przydatna sprawa, samo kali mie膰 kali potrafi膰 troch臋 za ma艂o jak na te czasy. Ja bym si臋 chcial nauczy膰 tradingu, interesuje si臋 tematem od jakidgs czasu ale troch臋 to czarna magia dla mnie馃槀
ZU-Met masz kapita艂 偶eby go zainwestowa膰 a potem straci膰,ryzyko bardzo du偶e
Hipcio Podobnie jak ja馃檪馃憤
Hipcio a uda艂o si臋 Wam zainstalowa膰 program ?
liteq Ty si臋 autami zajmij a na skrzypcach niech Ci laska z YouTube gra 馃ぃ
STALVAR Nie zainstalowa艂em jeszcze... mo偶e w weekend 馃槈馃憤
STALVAR No jest gosc na forum, nazwa pewnie Ci si臋 skojarzy艂a, @Miodek wzywaj膮 Cie do pomocy 馃挭
STALVAR ZU-Met jestem i ja je艣li chodzi o pszczelarstwo s艂u偶臋 pomoc膮 馃槑 jako czwarte pokolenie pszczalarza 馃槉馃槑
Boguslaw Jak masz poj臋cie i wiedz臋 to ryzyko mo偶na troche zminimalizowa膰. Mam pozycje d艂ugoterminowe i w wi臋kszo艣ci s膮 na plus ale mi chodzi bardziej o wyznaczanie trendu i tym podobne 偶eby zagrywa膰 codziennie na zyskach ewentualnie spadkach 馃檪
ZU-Met ludzie wi臋ksz膮 cz臋艣膰 swojego 偶ycia po艣wi臋caj膮 i nie pracuj膮 tylko w tym siedz膮 偶eby by膰 na + 馃檪 Pan Zaorski dla przykladu.. Lepiej sobie ogarnij podstawy "dochodu pasywnego" na kt贸rym nie stracisz masy czasu na teorie, a wi臋cej zarobisz ni偶 z tradingu 馃槈
ZU-Met wida膰 kapita艂 jest spory 馃榿 no chyba 偶e tak tu st贸wka tam dwie i to by by艂o na tyle.
STALVAR No tak masz 100% racji, z obligacji masz np 0% ryzyka, d艂ugoterminowo dla dziecka na start w doros艂o艣膰 idealna propozycja. Jest te偶 sporo indeks贸w kt贸re przez ostatnie kilka lat wychodzi艂y ca艂y czas na plus np S&P 500.
Dzochar91 nie przesadzajmy 馃槀 Nie kupi艂em w 2010 za 15$ 50 Bitcoinow niestety馃槶
Mrauek symulatorem lata艂em ale latanie a latanie modelem RC to zupe艂nie inna bajka