Przyspawane Przesłałem dane na email
SpawnOne Przesłałem informację na Państwa email
WojanStal Przesłałem informację na Państwa email.
Lipa napisałem do Pana wiadomość email z danymi
DamianWalkowski Napisałem wiadomość z danymi
Mamy jeszcze wolne miejsca zapraszam osoby zainteresowane dotacją.
Zdobądź bezzwrotną dotację na stół spawalniczy, odciąg spawalniczy, przyłbicę spawalniczą z nawiewem oraz inne wyposażenia. Wnioskować można na dowolną liczbę kategorii jednocześnie !!!
Dofinansowanie do 300.000 zł na zakup środków ochrony pracy. Masz pytania zadaj w komentarzu !
Witam, jdg zajmująca się wynajmem rusztowań może otrzymać dofinansowanie na wciągarkę geda ? Nie zatrudniam pracowników, raczej korzystam z podwykonawców.
Pozdrawiam
MichalD trudniej cokolwiek w tej sytuacji uzyskać. Podwykonawcy to z punktu widzenia ZUS innym podmiot.
@JakubSzewczyk proszę o kontakt. bartlomiejwierzchowiak@gmail.com
Witam. Proszę o kontakt, jestem zainteresowany dotacją. Spawam w PL oraz na terenie EU knocik1@gmail.com
Jestem samozatrudniona salon urody JDG. Czy mogę skorzystać się z dofinansowania? Proszę o kontakt sofjabv@gmail.com
Wiki tylko co do salonu możesz wziąć, stół, wózek widłowy,? Chyba nie ta branża niestety 🤔
ZU-Met i tak i nie, Sama branża nie jest tak ważna jak realne ryzyko zawodowe. Jednakże z uwagi na specyfikę pracy ciężko się nie zgodzić że każdy spawacz będzie bardziej obciążony niż pracownik salonu kosmetycznego
Ale już chyba termin minął 🤔
STALVAR na stronie jest do 10.03 to trochę ponad tydzień spóźnienia.
ZU-Met teraz jest czas by szykować się na najbliższy.
JakubSzewczyk jak by tak pomyśleć to jakiś pochłaniacz pyłu czy coś pewnie by się udało.