Czołem forumowicze !!! Dziś ZUS ogłosił termin nowego naboru wniosków o bezzwrotne dofinansowanie z ZUS do 300.000 zł na poprawę BHP. Potrzebujesz ![informacji] zapraszamy do kontaktu i zadawania pytań w komentarzu !!!
Dofinansowanie dotyczy także JDG?
Przyspawane tak jak najbardziej. Ważne by być płatnikiem składek ZUS, nie zalegać z podatkami oraz mieć realne potrzeby. Czym dokładnie Pan się zajmuje? Co i jak jest spawane?
Można wnioskować na elementy wskazane w załączniku 4 konkursu - zostaw email w komentarzu a podeśle plik.
JakubSzewczyk przyspawane@gmail.com
JakubSzewczyk piotrinox@gmail.com
JakubSzewczyk wojan.stal@gmail.com
JakubSzewczyk lipinski.tomasz@interia.pl
Przyspawane Przesłałem dane na email
SpawnOne Przesłałem informację na Państwa email
WojanStal Przesłałem informację na Państwa email.
Lipa napisałem do Pana wiadomość email z danymi
thc66616@gmail.com
DamianWalkowski Napisałem wiadomość z danymi
Mamy jeszcze wolne miejsca zapraszam osoby zainteresowane dotacją.
Zdobądź bezzwrotną dotację na stół spawalniczy, odciąg spawalniczy, przyłbicę spawalniczą z nawiewem oraz inne wyposażenia. Wnioskować można na dowolną liczbę kategorii jednocześnie !!!
Dofinansowanie do 300.000 zł na zakup środków ochrony pracy. Masz pytania zadaj w komentarzu !
Witam, jdg zajmująca się wynajmem rusztowań może otrzymać dofinansowanie na wciągarkę geda ? Nie zatrudniam pracowników, raczej korzystam z podwykonawców.
Pozdrawiam
MichalD trudniej cokolwiek w tej sytuacji uzyskać. Podwykonawcy to z punktu widzenia ZUS innym podmiot.