Marzy mi się taki warsztat ,brak działki w rozsądnych pieniądzach reszta to pikuś
Boguslaw Bardzo ciekawa konstrukcja. Podoba mi się 🙂
Oj, duzo takich rzeczy jest: tokarka cnc, laser cnc, suwnica bramowa 🙂
Chciałbym w najbliższym czasie rozbudować swój warsztat,i zrobić sobie do niego własnej produkcji suwnice i doposażyć go w stół i narzędzia Gpph i wtedy osiągnął bym szczyt moich marzeń 😆
Szczurekfwj Suwnica własnej produkcji i sprzęt od GPPH jest to zestaw, który na pewno wzniesie Twój warsztat na wyższy poziom! 🚀 Trzymamy kciuki za realizację marzeń i chętnie pomożemy w wyborze idealnego stołu spawalniczego i narzędzi! 😊👨🏭
Chciałbym przerobić moją ruską frezarkę na sterowanie CNC 😉👍
Marzy mi się warsztat. Taki mały, gdzie mógłbym upchnąć wszystkie graty i wygodnie pracować. Materiał tylko czeka na złożenie, tylko jakoś nie ma kiedy. Może w 3 kwartale dam radę...
W sumie to w zeszłym roku udało mi się postawić wymarzony warsztat , aktualnie jestem w trakcie prac końcowych (opierzenie i okna )ale planuję jeszcze zrobić w warsztacie suwnicę , tu fotki jeszcze bez sprzętu. 😁
DenisMachnik bardzo ładny 💪
DenisMachnik Jaki ma wymiar ?
DenisMachnik Cześć miałbym dwa pytanka jedna orientacyjny koszt budowy takiego bo też się zastanawia nad postawieniem podobnego warsztatu. A drugie pytanie na taki budynek to wymagane jest jakieś pozwolenie plany ? W sensie jak to w kwestii formalnej wygląda?
Dzochar91 Dzięki 😉
Lutek Wymiary :12m x 6m , wysokość w szczycie 4,6m jak dobrze pamietam a ściany boczne 3m , brama 5m x 2,5m . Docelowo będą zamontowane 3 okna o wymiarach 1200mm x 600mm .
DenisMachnik
A jaka grubość płyt dałeś. ?
Lutek Zastosowałem płyty o grubości 10cm.