Boguslaw no to masz fajnie 😆 też bym chciał żeby chociaż trochę spadło bo tak to nie wygląda jak by miały być święta 😆😆
Szczurekfwj skąd jestes
Boguslaw Wilamowice
Jest zima więc można zrobić renowacje Kosiska do traktorka 🙂
Szczurekfwj piasek i ocynk ?
Najprawdopodobniej tylko czyszczenie,pospawanie pęknięć i baranek na to,szkoda iść w koszty bo w planach jest zmiana traktorka 🙂
Panowie wszystkiego dobrego w tym nowym roku,żeby wszystko się wam układało tak jak ma się układać i żebyśmy dalej tworzyli ta wspaniała społeczność 🤩🥳 i do zobaczenia w marcu 🎆
Święta,święta i po świętach 😁 w między czasie pomiędzy jedzeniem a leżeniem udało się wykonać stojak na drewno i skończyć przekładany już rok projekt boksów na drewno pod wiate 😀 pozdrawiam 👋
Szczurekfwj a ja widzę jakiś traktor 😃
Boguslaw a no traktor też jest 😁
Szczurekfwj wnuka mam stąd moje zainteresowanie takim sprzętem
Boguslaw a ja akurat ponad roczne dziecko więc takie takie rzeczy na porządku dziennym 👍
Cześć. Dostałem zapytanie ile by kosztowało zrobienie takiej klatki. Mają tam się zmieścić dwie osoby. Produkt ma być cynkowany i malowany proszkowo ile można się cenić za takie coś ? Jestem w takich akurat sprawach zielony. Kolega zaoferował że powiginai druty więc w mojej kwesti by było spawanie i transport do cynkowni i malarni 🙂 proszę o pomoc. Dziękuje 💪
Szczurekfwj wpierw ustal szerokość i wysokość czy wejdzie do wanny 😉 czy w całości czy skladane
W sumie nie pomyślałem o tym 🙂 dzięki za radę 💪
Troche mnie tu nie było,ale w ostatnim czasie dość intensywny czas. Udało się w końcu dokończyć robienie kanału i zrobić wylewkę u sąsiada, a w między czasie powstał jeszcze stolik do manicure 👍
Szczurekfwj stolik fajny, odnośnie kanału to zobacz na moim blogu jak ja po 30latach wykonczylem swój kanał 😃
Szczurekfwj to jest ta rehabilitacja???
Boguslaw o super chętnie podpatrze jak to wykonać 😀
Dzochar91 osoby pomyliłeś
Dzochar91
Boguslaw Teraz to jeb**m z krzesła 🤣
Dzochar91 Sławek był na rehabilitacji 😃