Grzegorzbr2 ze mn膮 nie 馃檭
Grzegorzbr2 B臋d臋 馃憤
Grzegorzbr2 potwierdzam przybycie 馃檪
Grzegorzbr2 b臋d臋 馃槂
Grzegorzbr2 ja niestety nie 馃檨
Zameldowani 馃槈
KGgarage wincyj fotek!
KGgarage przedbiegi przed imprez膮 u Grzegorza 馃ぃ
Dzi臋kuj臋 Wszystkim z GPPH za 艣wietnie zorganizowanie forumowego spotkania oraz przyby艂ym forumowiczom za super towarzystwo 馃憤馃挭馃憤 Kr贸tka relacja na moim profilu oraz na YouTube.
Dzi臋ki wszystkim by艂o super . Ja w艂a艣nie wr贸ci艂em do domku 馃槣馃殬700km strzeli艂o w miar臋 sprawnie. Do nast臋pnego.
A sorki...Karol ... tobie dzi臋kuj臋 za podw贸zke ju偶 drugi raz jak na razie mam nadziej臋 偶e nie ostatni 馃挭馃憤馃檪
Dzi臋kujemy za mo偶liwo艣膰 udzia艂u w imprezie i prezenty!
-
Niesamowita impreza, wspaniali ludzie i zajebiste sto艂y! Dzi臋kujemy za mo偶liwo艣膰 integracji, poznania zarz膮du, pracownik贸w i ludzi z bran偶y 馃ぉ馃挭
Dzi臋kuj臋 wszystkim kt贸rych spotka艂em poraz kolejny oraz tych kt贸rych pozna艂em poraz pierwszy. Dzi臋kuj臋 ca艂emu zespo艂owi GPPH za organizacj臋 tak wspania艂ej imprezy dzi臋kuj臋 za po艣wi臋cony dla nas czas jestem mega zadowolony 偶e mog臋 uczestniczy膰 w takiej imprezie dzi臋kuj臋 馃槉馃槣馃槑馃槏馃コ
Dzi臋kuj臋 firmie GPPH za kolejn膮 udan膮 imprez臋 integracyjn膮 Wam kole偶anki i koledzy za mi艂e towarzystwo i klimat.Do zobaczenia za rok 馃グ馃檪馃憤
Dzi臋kuj臋 firmie GPPH za 艣wietn膮 imprez臋 Wam wszystkim za towarzystwo i my艣l臋 偶e spotkamy si臋 ponownie za rok.
Boguslaw Hipcio Szkoda, 偶e nie zostali艣cie na zabaw臋 馃槙 Ale fajnie, 偶e chocia偶 na chwil臋 wpadli艣cie 馃槃
Ja te偶 dzi臋kuj臋 za mi艂o sp臋dzony czas 馃榿馃憤
My dopiero wr贸cili艣my 馃檪 Niesamowite wydarzenie, wspaniali ludzie (paradoksalnie brak艂o czasu by si臋 pozna膰 ze wszystkimi) a to co robi biznesowo GPPH rozwala system 馃馃. Kto nie by艂 niech wbija na targi PRZEMYS艁OWA WIOSNA (25-28.03.2025) chocia偶 troch臋 zakosztowa膰 tego klimatu
Maszynotwor I jak co uda艂o Wam si臋 zwiedzi膰? 馃榿 Byli艣cie w tym muzeum regionalnym "Pa艂acyk Oborskich"? 馃槂
Moderator_WKK Witamy 馃檪 Z tej strony Agnieszka - przepraszam 偶e dopiero teraz odp 馃檪 Tak uda艂o si臋 Nam zwiedzi膰 to muzeum regionalne- genialne miejsce, pi臋kna sukienka na wystawie i cudowny fili偶anki i bardzo zaanga偶owana Pani tam pracuj膮ca 馃檪 Byli艣my te偶 na 艢cie偶ce Bobrowej (super miejsce do robienia le艣nych fotek) a potem pojechali艣my Niepo艂omic - zobaczyli艣my pi臋kny Zamek Kr贸lewski, poszli艣my te偶 na spacer po Puszczy Niepo艂omickiej a natomiast w centrum jedli艣my najlepszy ramen w Sushi Royal- mam nadziej臋 偶e uda si臋 Nam kiedy艣 znowu zawita膰 w Wasze okolice 馃檪 Jest tam tyle fajnych miejsc 馃檪 Pozdrawiamy Agnieszka i Adam i jeszcze raz dzi臋kujemy za wsp贸lnie sp臋dzony czas 馃檪