Mnie denerwuje ze jak obrócę telefon przy pisaniu posta wszystko sie kasuje, zdjęcia mogę wrzucić tylko jako zrzut ekranu bo wszystko w normalnej jakości wywala jako błąd.
ZU-Met to zmniejsz rozdzielczość zdjęć 😀
Boguslaw O to to to 😉👍
Boguslaw no właśnie jak robię zrzut to wchodza bez problemu. Ale jak więcej to dodaje 3 i edytuje bo czasami przy którymś wyskakuje błąd i wszystko od nowa
ZU-Met zmniejsz rozdzielczość aparatu w telefonie po co Ci zdjęcia w 4K
Boguslaw Nawet bez 4k też wyrzuca błąd. Ja zmniejszam rozdzielczość zdjęcia ale bez utraty jakości i jest ok. Zdjęcia maja po 500 kb i wchodzi jedno za drugim
Boguslaw forum ogólnie ma problem ze zdjeciami a jak chce komuś wysłać to lepiej mieć w lepszej jakości
Z forum znów coś zaczyna się dziać przy dodawaniu postów wyskakuje komunikat ze coś poszło nie tak mimo to dodaje nawet podwójnie oraz na wszystkich dyskusjach nie odświeża mimo ze dodałem posta jestem w tej samej pozycji . Pozdrawiam
sthonka Występował chwilowy błąd przy wysyłaniu powiadomień na forum - z tego powodu mogło wyświetlać błąd ale dodawać post. Obecnie powinno wszystko działać.
Właśnie mi też się coś dzieje z tym forum :/
Coś mam problem z jednym tematem. Nie działa biezace codzienne wpisy. Działa do momentu przewinięcia na koniec dyskusji. Też u was to samo ? Wywala błąd problem z internetem.
ZU-Met mam to samo u siebie
ZU-Met tak samo mam czasami ale.myslalem ze problem tkwi w internecie 🤔
Boguslaw może za dużo tam wpisów i już aplikacja nie ogarnia . Od kilku dni to samo, wszystko inne normalnie działa u Ciebie też?
ZU-Met tak tylko ten jeden czat wywala
STALVAR czasami może i tak ale teraz to się notorycznie właśnie w tym jednym temacie mi powtarza.