@Administrator czy można coś zrobić z tym że jak się pisze post przez przypadek obruci się telefon to resetuje wszystko co jest napisane po obrucenou telefonu wyskakuje logo GPPH i na e ma postu który pisałem.
Miodek U mnie to samo jest to irytujące to fakt 🙂
Nie moge wstawić zdjęcia na swoim blogu. Wyskakuje taki komunikat
Gasparg Spróbuj skompresowac zdjęcia na mniejszy rozmiar
Zdjęcie skompresowane do 200 KB, dalej lipa
@Moderator_MK naprawicie mój błąd? Nie mogę dodawać zdjęć.
Gasparg Informacja przekazana do administratora, już się tym zajmuje 🙂
Cały czas od wczoraj problem podczas dodawania zdj.
Dzochar91 Jaki błąd się pojawia? Sprawdzamy właśnie co może być ewentualną przyczyną problemów. Na obecną chwilę po sprawdzeniu logów mogę zasugerować jedynie sprawdzenie, czy zdjęcie przed wrzuceniem ma mniejszy rozmiar niż 20MB.
kamil_gpph
Nie mogę zdjec dodawać
kamil_gpph to nie tylko podczas zdj tylko przy zwykłym komentowaniu, otwieraniu blogów
AkamanoxD Zkompresuj zdjęcia tzn zmniejsz pojemność i bez problemu wrzucasz każdą ilość
3 zdjęcia maks można dodać do postu powyżej 3 wyskakuje błąd
Stal-Fun już dawno temat ogarnięty 😋
Stal-Fun przy okazji już nie ma projektu zyskaj popularność? Bo nie widziałem wyników poprzednich miesięcy 🤔
AkamanoxD Nie nie ma już tego konkursu. Był przez jakiś czas. Może jeszcze kiedyś wroci 😉
AkamanoxD ranking jest nadal ale ostatni konkurs z nagrodami był w grudniu .
ZU-Met tak
ZU-Met okey 💪
@Moderator_BB Nie wiem czy reszta użytkowników zauważyła ale jest ostatnio problem z dodawaniem zdjęć strasznie długa się lądują po czym wyskakuje komunikat błąd strony czasami też po dłuższym czasie uda się załączyć ale nie zawsze.
Miodek Dlatego przed dodaniem zdjęć zawsze je kompresuje i wchodzą normalnie
Miodek dokładnie tak jak piszą inni użytkownicy, problemem może być zbyt duży rozmiar zdjęć 😉 po kompresji nie powinno być już kłopotów z dodawaniem zdjęć w postach.