suszi8512 samo przychodzi
Cyprian Było trochę szarpaniny co?
Cyprian No niby samo przychodzi ale Narazie więcej po znajomych i rodzinie zleceń...
Stal-Fun wbrew pozorom nie 🙂 Najważniejsze jest mieć pomysł na wrzucenie a dalej idzie jak po maśle 🙂
Cyprian No właśnie a nieraz jest ciężko z braku miejsca itp.
Stal-Fun Odziwo nie powiem ale poszło jak złoto 😉
Cyprian 👍👍👍
suszi8512 od czegoś trzeba zacząć 🙂 Mi się bebechy przewracaja co na początku robiłem... Jakieś remonty furtek, bram, przespawywanie zawiasów.. Teraz brzydko mówiąc w życiu bym na to chwili nie znalazł... 😬
Alemeninium? Ameleninium? Aaaamelinium! Skrzynia na narzędzia 🙂 Głupiego robota ale spawana tigiem 🤦♂️ A to z tego względu, że lubię spawać TIGiem aluminium! 😂😜
Cyprian a ja tylko tigiem W pracy tigiem w domu tigiem Jakoś tak wygodnie migiem magiem sporadycznie
Cyprian jakiego masz tiga?
Cyprian Fajna ryflowana
Cyprian nie za duza ta skrzynia
Cyprian nie no fajna skrzynia tylko na co taka duża?
Tymek esab caddy tig 2200i ac/dc ta34 😍💗
suszi8512 ponoć na elektronarzędzia i ewentualnie agregat prądotwórczy.
Jak nie wielka ramka to super ciężkie balustrady... Balustrady w ramce 40x40x2, wypełnione 80x20x2.. Całość ocynkowana ogniowo+ proszek.. Zestaw 4 kawałków balustrad - 530kg.. 😬 Kiedyś nam plecy pękną.. 💪💪
Cyprian podobne będę teściowej robił na pewno lżejsze 😉
Kubki, kubkami ale gest wyróżnienia jest bezcenny! Nic takiego się nie robi, a jak widać inni to doceniają!
Balustradki podtynkowe 🙂 40x20x2 ocynkowane ogniowo + proszek! Po ostatnich kolosach ciężkich te praktycznie same się zamontowały 😁🤣
suszi8512 spoko są, jak chłopaki obrobia w elewacji to będzie cud miód 🙂