Fajne takie inne 馃槈
艢wiecznik 馃檭馃槉
Nasze ukochane lofciki 馃檪
P贸ki co tak stan 馃榿馃槣
Cyprian jak te schody s膮 mocowane do 艣ciany?
Maszyna, kt贸r膮 stworzy艂em wraz z klientem 馃檪 Dla por贸wnania maszyny do przecisk贸w je偶d偶膮 na tirach 馃槈 Macie znajomych w tej bran偶y ? Pode艣lijcie im link !!!
Delikatne stoliczki z d臋bowymi blatami 馃檪
Antresola naszego wykonania 馃檪 Nie by艂oby w tym nic nadzwyczajnego aleeeeee.. Po lewej stronie wida膰 dwuteownik, kt贸ry przechodzi przez ca艂y budynek 11,5m IPE 300.. Konstrukcja antresoli na IPE 240... A to wszystko na 2 pi臋trze budynku mieszkalnego 馃檪 Naprawd臋 KAWA艁 ci臋偶kiej roboty...!
Cyprian Mi贸d malina 馃憤馃憤馃憤
O takie o wieszaczki 馃槂
Fajna robota
Dobr膮 robot臋 robisz. Sam bym chcia艂 tak potrafi膰 a co jedyne uda艂o si臋 zrobi膰 to nier贸wn膮 balustrad臋 na schody
Pozdrawiam
Tymek po to jest to forum aby pyta膰 jak co艣 zrobi膰. Kwestia pomys艂u na zrobienie roboty 馃檪 Ale pi臋knie dzi臋kuj臋!
Wbrew pozorom element balustrady na dolnej cz臋艣ci schod贸w jest inny.. Kto艣 mo偶e wie dlaczego? Czas na koncepcje oraz dwa niezb臋dne elementy do tej balustrady poch艂on臋艂y wi臋cej czasu jak wype艂nienie jej samej. Kto艣 wie co tu si臋 pope艂ni艂o? 馃檪
Cyprian wydaje mi si臋 偶e chodzi o to za艂amanie kt贸re jest r贸wnolegle do Trela wizualnie wygl膮da jakby by艂o szerzej
Tymek schody? Rozumiem, 偶e balustrada? My wklejamy na kotw臋 chemiczn膮 tulejki z gwintem wewn臋trznym, a p贸藕niej przykrecamy 馃檪
suszi8512 wygra艂e艣 paczk臋 zapa艂ek! Tak i w tym by艂 w艂a艣nie najwi臋kszy problem jak to zrobi膰 aby mie膰 dalej p艂aszczyzn臋 馃檪 Sposb si臋 znalaz艂 ale par臋 godzin min臋艂o zanim z艂oty pomys艂 wszed艂 w 偶ycie 馃檪
Cyprian nie nie. Chodzi mi o projekt podwieszanych schod贸w kt贸ry publikowa艂e艣 wy偶ej na zdj臋ciu w kt贸ry ka偶dy stopie艅 jest oddzielnie mocowany do 艣ciany.
Tymek Aaaaa... Nie inaczej jak na przestrza艂 przez 艣cian臋 馃檪 Musi i艣膰 z obu stron du偶a p艂yta oporowa i skr臋cone konkretnymi 艣rubami przez mur
Nie ograniczam si臋 do tego wzoru ale uwierzcie mi lub nie... Ludzie tylko takie chc膮.. 馃槣 Z serii "jedna jedyna taka" + pochwyt d臋bowy. Balustrada w kolorze czarny metalik mat mega pasuje do pi臋knej d臋binki !!!