suszi8512 nie ma, cała zaspawana. Dla desperata aby się dostać tylko diaks 🙂 😈
Cyprian i weź tu sie napij w razie potrzeby
suszi8512 Predzej by Ci ochota odeszła niz byś to rozciął 😅
suszi8512 dokładnie o to chodzi 🙂 dlatego jak widzisz na szyjke też jest nałożona rurka i przyspawana aby nie dało się odkręcić i lać z konstrukcji 🤣😈🤙 Synek nie ma takiego picia!
Stal-Fun raczej tak
Tęcza 😛 Super ręki jeszcze nie mam, głównie niestety spawy idą pod szlifierke... 🤙
Cyprian jest nie źle U mnie w pracy staramy się piękne spawy w ósemki kręcone złote kolory a potem przychodzą szlifierze i na gładko robią 😁
suszi8512 nie no umiem lepsze ale takowe było na telefonie tylko. Nic nie chce mi się trafić w dużym przekroju jedynie od czasu do czasu może jakaś końcówka wydechu + flansza ale ile to spawania..
suszi8512 daleko zakopane zdjęcie.. Gdzie jeszcze człowiek mógł chwilę się pobawić zamiast produkować 😛
Cyprian Nauka wszystkie jest wskazana 👍
Cyprian jest ok
Moje ukochane wozidełko 🤙😍 5 takich kursów po 40km... 280mb odboi, niektóre ciągiem po 40mb, montaż w jedną noc.. Jest co wspominać!
Cyprian Kawał maszyny 👍
Cyprian bryka fajna kolega ma podobnego to trochę na spalanie się skarży 😉
Cyprian fura jak Marzenie!😍😃
Stal-Fun cudowna, piekna i silna!
Cyprian Pozazdrościć ale pozytywnie 😉👍
Frodo dzwonił... Zamówił nowe drzwi bo Gandalf do starych miał klucze 😃
Cyprian ile to ma wysokości 1.2 m?
Cyprian Dzrzwi do kuźni?
suszi8512 jak spalanie? 20-25 gazu to tyle co bus spalajacy 8-10 ropy.. Jeśli jest go**zjadem to na wszystko będzie narzekać 😛 Drzwi maja 1450wysokosci w futrynie 😛 @Stal-Fun Powojenna piwnica w Warszawie, masakra montaż bo do połowy wysokości KAMIEN nie cegła więc weź skuj aby weszły drzwi...
Cyprian No tak kiedyś budowali. Moj garaż jest z kamienia.
Cyprian no on ma durango i przyczepę jak od tira to na Holandię coś ok 30 lpg mu wychodzi
Cyprian a u mnie lpg dzisiaj 1.39 PLN