Darko Bardzo 艂adne kolego 馃憤
Stal-Fun Dzi臋kuj臋. Jak m贸j blog zostanie zaakceptowany zapraszam do dzielenia si臋 zdj臋ciami i do艣wiadczeniem. B臋dziecie te偶 mogli zobaczy膰 wi臋cej moich. Pozdro
Darko Czekamy i pozdrawiamy nowego koleg臋 馃檪馃憤
Fajne prace te偶 zapraszam do siebie w jakim wojew贸dztwie dzia艂asz ? 馃槈
Lutek mazowieckie 馃檪
Ja te偶 mazowieckie ale pod samym 艣wi臋tokrzyskim 馃槈
Lutek ja w po艂owie drogi mi臋dzy Minskiem Mazowieckim a Warszawa
Cyprian no i teraz taki odno艣nik brama plus furtka palisada pozioma profil 70x11 wysoko艣膰 1.35 szeroko艣膰 4 m plus furtka 1m za samo malowanie proszkiem 350 z艂
Gw贸藕d藕 programu !! Stojak na papier toaletowy , z pojemnikiem ORAZ r膮czk膮 pod szczotk臋 do czyszczenia kibelka !! 馃槂 P贸ki co jak dla mnie najbardziej "nietypowe" zlecenie 馃槂
Szafka pod umywalk臋 + podw贸jna ramka z led'em wklejonym !!!
Cyprian Nietypowe ale praktyczne. Grunt ze klient zadowolony
Cyprian jak klientowi szczotka upadnie to b臋dzie trzeba nowa porcelan臋 chyba 偶e te偶 ma spawany tron 馃榿
Cyprian ta szafka fajna efekt pod艣wietlenia super
Cyprian Mo偶na pomy艣le膰 nad jakim艣 rega艂em na papier 馃檪 Ludzie nakupowali sterty, nie maj膮 gdzie trzyma膰 馃檪
Stal-Fun klient bardzo zadowolony, a r膮czk膮 od szczotki do kibla mo偶na zabi膰 bo to z blachy 6mm i r膮czka z pr臋ta 14x14 pe艂nego ;D
Cyprian nie no rozmaito艣膰 zlece艅 to ty masz. Przynajmniej ci si臋 nie nudzi. He.
i to wszystko malowane tylko proszkowo?
Cyprian I tak trzymaj 馃憤馃挭
Tymek tylko maluj臋 proszkowo. Jedynie lofty malujemy wa艂kiem tak膮 fajn膮 farba aby by艂 stary efekt
A masz jakie艣 zdj臋cie z bliska co艣 pomalowane ta farba z efektem ?
Lutek Niestety nie , ale spr贸buje zrobi膰 jakie艣 zdj膮tko 馃檪 przyznam si臋 bez bicia.. Nie jestem zwolennikiem market贸wek ale to
LUXENS czarny mat antykorozyjna
Daje czadowy efekt, jest to mat mat a nie mat g艂adki "b艂yszcz膮cy"
Cyprian jak co艣 to wstaw jestem bardzo ciekaw efektu 馃槈