Darko Super realizacje lecz możesz założyć swój wątek i tam dzielić się swoimi realizacjami !
Już to zrobiłem. Elo
Darko Bardzo ładne kolego 👍
Stal-Fun Dziękuję. Jak mój blog zostanie zaakceptowany zapraszam do dzielenia się zdjęciami i doświadczeniem. Będziecie też mogli zobaczyć więcej moich. Pozdro
Darko Czekamy i pozdrawiamy nowego kolegę 🙂👍
Fajne prace też zapraszam do siebie w jakim województwie działasz ? 😉
Lutek mazowieckie 🙂
Ja też mazowieckie ale pod samym świętokrzyskim 😉
Lutek ja w połowie drogi między Minskiem Mazowieckim a Warszawa
Cyprian no i teraz taki odnośnik brama plus furtka palisada pozioma profil 70x11 wysokość 1.35 szerokość 4 m plus furtka 1m za samo malowanie proszkiem 350 zł
Gwóźdź programu !! Stojak na papier toaletowy , z pojemnikiem ORAZ rączką pod szczotkę do czyszczenia kibelka !! 😃 Póki co jak dla mnie najbardziej "nietypowe" zlecenie 😃
Szafka pod umywalkę + podwójna ramka z led'em wklejonym !!!
Cyprian Nietypowe ale praktyczne. Grunt ze klient zadowolony
Cyprian jak klientowi szczotka upadnie to będzie trzeba nowa porcelanę chyba że też ma spawany tron 😁
Cyprian ta szafka fajna efekt podświetlenia super
Cyprian Można pomyśleć nad jakimś regałem na papier 🙂 Ludzie nakupowali sterty, nie mają gdzie trzymać 🙂
Stal-Fun klient bardzo zadowolony, a rączką od szczotki do kibla można zabić bo to z blachy 6mm i rączka z pręta 14x14 pełnego ;D
Cyprian nie no rozmaitość zleceń to ty masz. Przynajmniej ci się nie nudzi. He.
i to wszystko malowane tylko proszkowo?
Cyprian I tak trzymaj 👍💪
Tymek tylko maluję proszkowo. Jedynie lofty malujemy wałkiem taką fajną farba aby był stary efekt
A masz jakieś zdjęcie z bliska coś pomalowane ta farba z efektem ?
Lutek Niestety nie , ale spróbuje zrobić jakieś zdjątko 🙂 przyznam się bez bicia.. Nie jestem zwolennikiem marketówek ale to
LUXENS czarny mat antykorozyjna
Daje czadowy efekt, jest to mat mat a nie mat gładki "błyszczący"
Cyprian jak coś to wstaw jestem bardzo ciekaw efektu 😉