💙 Drodzy forumowicze, zapraszamy do obejrzenia relacji wideo z #003 Integracji Forum.GPPH.pl! 😎
Zachęcamy do zostawienia polubienie i komentarza pod filmem. Wasze opinie pomogą nam się rozwijać i planować jeszcze lepsze wydarzenia w przyszłości! 👍 💬
GPPH spotkanie super ,tak jak większość pisała pod postem "spotkanie forumowe 003 znamy termi" Sugeruje tylko ! ale zapewne większość mnie poprze na kolejne spotkanie forumowe przygotować identyfikatory na smyczy lub przypinki z nickiem Forumowym ja mimo będąc już po raz trzeci nie wszystkich znałem kto jest kto dzięki podpisom pod wywiadami można było (odkodować) osobę.Na wcześniejszych spotkaniach przy prezentacji były poszegolne osoby i ich blogi prezentowane tym razem chyba za duża frekwencja była aby taką prezentacje robić.Np dziewczyna która udzielała wywiadu nick z forum Magma pamiętam jak dziś zarzekała się że takie spotkania to nie dla niej.A pamiętam jej mega projekt konfesjonał wartaloby to pokazać bo był mega odlotowy.Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia za rok 👍😃
Bardzo fajną relację z integracji nagrał również Grzegorz z Akademii Spawania. 😎💪 Kto jeszcze nie widział to zachęcamy do nadrobienia zaległości 🔽🔽🔽
Boguslaw Dziękujemy za podpowiedzi, przemyślimy tę sprawę👌