STALVAR na tym systemie obecnie okna i drzwi montują
ZU-Met tylko w nowy twardy beton i dobrze prać w niego trzeba żeby trzymal
Boguslaw montowałem u siebie drzwi na to to mimo dobrego betonu jakoś strasznie ciężko nie szlo zakretarka
STALVAR kurde juz myślałem ze to tamta co pokazywałaś
ZU-Met do tego kółka jest trzpień którym wbija się środek poniżej gwintu a nie zakretarka kręci 🤣🤣
Boguslaw ja mówię o śrubach ramowych
ZU-Met tosmy pogadali
Boguslaw czasem tak jest 😁 ale jeśli o te ramowe to o e są słabe przez to że mają taki gesty gwint 😆 tamte wkręty maja rzadszy i lepiej się wcinają w beton 🙂 jak jest mocny nowy beton to te wkręty nawet się łamią oczywiście wkręcając udarawa wkretarka 🙂 I jak piszą że wiertlo fi8 to w twardym betonie wywierci się fi 9 i trzyma jak atom 😆
Boguslaw no właśnie. Te tuleje to wiadomo ze młotkiem 😂
STALVAR te co ja miałem maja gesty ale podwójny jeden większy drugi mniejszy to jak wywiercisz 6 w betonie to łapie tylko połowa gwintu.
Świetne projekty 👍
Grzegorzbr2 lepsze są przede mną 💪👍dzięki wielkie 😀
Niewidoczne mocowanie do ściany zrobione 😄 zdjecie dołu pochwytu
STALVAR nie za wysoko ten otwór? zmieści sie łeb śruby?
ZU-Met sruba na torx lub imbusowa wchodzi na styk ale zawszy można przyszlifowac na miejscu 💪😀
STALVAR No i pięknie siadło 😁👍
Hipcio starałem się 😆
STALVAR Ladnie estetycznie to wyszło 😁
W niedzielę kumpel dzwoni "przyjdź bo teściowa ma dla Cb fuchę " jak się dowiedziałem jakie przeznaczenie będzie miało to co mam zrobić to się uśmiałem. Jak ktoś zgadnie na co kobiecie, która nalezy do kola gospodyń wiejskich, takie coś 😀
STALVAR taboret elektryczny🤣🤣
STALVAR moze deska na to i świniaka beda porcjować😂
Boguslaw lepiej ale też dobre 😀