STALVAR co to za twór, pierwszy raz widze coś takiego
ZU-Met Dzisiaj zakupiłem w castorama lubię nowe rozwiązania a projekcik nowy mam do zrealizowania i myślę jak zrobić mocowanie dyskretne 😀 wkręty do betonu są też z gwintem wewnętrznym o rozmiarze m6 ,m8 ,m10
STALVAR a dajesz maskownicę na slupki? te kołki to takie bez koszulki chyba, raczej bym nie zaryzykował z balustrada
STALVAR Rawplug to marka z mojego rejonu dawna fabryka śrub Łancut 😀 13 km ode mnie
ZU-Met w tym projekcie nie ma do czeko dac maskownicy bo wszystko chce zamontować przez profil i plaskowniczek 💪👍😀
STALVAR to ja bym nie kombinował tylko dal śrubę dwugwintowa m8 a na górę nakrętka kołpakowa. A jak nie to nierdzewne m8 i na chemię.
ZU-Met tylko przy m8 jaka szerokość minimalna profila ? Ja ma szerokość 2 cm więc wg mnie odpada m8 bo ma szeroką główkę 🤔
Boguslaw No proszę 😀 to powinieneś handlować śrubami z rawlpluga 💪🤔
STALVAR to bedziesz mial słupek 20x20 i do tego płaskownik?
STALVAR tak 😀
Boguslaw chętnie bede kupował po dobrych cenach bo kolki maja akurat bardzo dobre.
Boguslaw proszę o ofertę na wkrety do betonu rawlpluga??? 😁 zaraz rozkręcimy Ci interes 💵👍
ZU-Met Profil 40x20x2 mocowanie na dole i po środku 😄 to projekcik wstępny zaraz rysuje sb plan produkcyjny 💪👍
ZU-Met używam cały czas 8mek od nich
STALVAR Ciekawa barierka. W podstawie ma być przekroj 40x40? Z czego będzie pochwyt?
STALVAR fajny projekt, jak będziesz zacinał te ostre katy?
STALVAR mam hurtownie w Rzeszowie do zestawu wkrętów i śrub dawali pistolet do wstrzeliwania gwozdzi
Polo szczeble 40x20x2 pochwyt wybrał klient 50x30x2 tylko te dwie pozycje
STALVAR jesli coś takiego to bym dal śrubę dwugwintowa i nakrętki eriksona na to. Ładnie czysto i schludnie. Wkrety beda malo stabilne. M8 ma 19mm a m6 15mm.
ZU-Met dzięki rozmyślę ten wariant aczkolwiek chciałem aby ta główka się licowala z profilem
STALVAR jak odpowiednio zrobisz frez to powinna się zlicować 😉
STALVAR erikson jest płaski a wygląda troche lepiej niz plastikowa zaślepka, do tego możesz pomalować w kolorze balustrady.
Jaco Tam nie będzie ostrych kątów wszystko rozrysuje i zwymiaruje katy ale wszystkie dotne na pile 👍 nie będzie więcej niż 60 stopni
Jaco w ściance 2 mm ???🤔