Witam jestem nowy w tej społeczności i mam pytanko na początek może ktoś się orientuje o firmie zajmującej się ocynkiem ogniowym i malowaniem proszkowym jednocześnie województwo małopolskie i okolice?? 😄
STALVAR może nie małopolska ale będziesz zadowolony, Pixel w Zawierciu Pozdrawiam
Kilka propozycji stojaków choinkowych wykonanych przez STALVAR 😀
STALVAR Bardzo ładne 🙂
STALVAR wow super wykonanie
Stal-Fun Jeszcze trochę czasu jest do wigilii to można zmajstrować takie cudeńko 😃
STALVAR Jasne że tak. Ja na ten rok już zakończyłem roboty. Jutro tylko jadę drzwi zamontować
Stal-Fun Zazdroszczę😏 ja jeszcze muszę zrobić trochę roboty, ale co do świąt to już pozamykane tematy👌
Połączenie drewna i metalu 😀
STALVAR To jest teraz na czasie
STALVAR Po nowym roku ruszam z nowymi projektami
Stal-Fun To ten rok niech trwa najdłużej 😀😀😀skoro już woln🍻
Solidne łoże 💪
STALVAR Widać że solidne po samym profilu
STALVAR o fajny wzór ja robiłem ale bardziej proste
STALVAR możesz pokazać jak masz ogarnięta kwestie laczen i wzmocnień pod deski. Żona mi od pół roku głowę truje a w całości nie wcisne takiego dużego.
STALVAR super ten projekcik,bardzo mi się podoba 🫡
STALVAR Jeszcze tylko jutro montaż a w sobotę do Zakopanego 🙂
Stal-Fun To będziesz jechał koło mnie 😀 niestety nie cierpię tego okresu do jazdy po swoich okolicach bo same korki się tworzą😒
STALVAR To skąd jesteś?
Stal-Fun Tam gdzie największe korki i smog w Polsce okolice Nowego Targu🤭
Lutek Ładne proste i funkcjonalne
Lutek składane z kilku części czy w jednym kawałku, chodzi mi o konstrukcje stalową?
STALVAR Spoko
ZU-Met akurat takie łóżko jak moje jest składane z 4 części i przewieźć można pasatem kombi 😀😀😀 zaraz wrzucę fotkę z deskami