lukasz82111 głównie forumowicze a nie każdy z nas ma swoją działalność gosp.wiekszosc z nas pracuje na etacie.Przedsiebiorcy też będą,pozdr.
STALVAR Tak jestem zapisany. Ale myślę nad rezygnacją dla kogoś bardziej kompetentego tym bardziej że ze mnie typowy introwertyk no i Wam do pięt nie dorastam z doświadczeniem.
lukasz82111 panie jak masz tylko czas i chęci to nie ma co rezygnować ze względu na brak doświadczenia to nie jest argument... A wręcz przeciwnie jest to zaleta na poczet zobrazowania możliwości które wnosza takie tematy jak stół
lukasz82111 nie rezygnuj kolego też jestem introwertykiem , będzie super 😉
I u mnie stoi wielki znak zapytania czy się pojawię niestety (w pracy niechca dać wolnego)😪
Hipcio ej no za dwóch już pił nie będę,bierz na żądanie 😃
Hipcio elquatro online i jedziemy🙂
Hipcio urlop na żądanie 😉
Na tym spotkaniu wszyscy jesteśmy równi👍🙂
Grzegorzbr2 Oczywiście 👍👍👍
Stal-Fun ehhh wielka szkoda Robert myślałem , że się zobaczymy 😉
Adrian1990 zrobimy mu live na telefonie to tak jakby był🤣
Adrian1990 Zobaczymy jeszcze został tydzień
Boguslaw dobry pomysł jestem za 😉
Cześć. Może ktoś z Was będzie przejeżdżał przez woj łódzkie okolice Łodzi, Kutna jak będzie jechał na spotkanie forumowe do paliwa oczywiście się dorzucę.
lukasz82111 z tych stron jest Stał fun
@Stal-Fun cześć może się zgadamy jakoś w piątek to pojedziemy razem?
lukasz82111 Niestety nie jadę to już pewne na 100%.W sobotę mam montaż więc muszę być na miejscu .Na parę godzin nie opłaca mi się jechać i wracać.
Stal-Fun To szkoda że nie jedziesz może w przyszłym roku Ci się uda. Pozdrawiam
lukasz82111 Byłem już dwa razy było super. Lecz w tym roku nawał roboty i niestety nie dam rady przyjechać. Pozdrawiam serdecznie
Stal-Fun Robert.....roboty nie przerobisz a baby nie prze....sz...każdy ma robotę ale raz w roku to je...ć robotę, 👍